ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Selvmords Forsøket #1

Jeg bestemmer meg for en kveld når jeg er alene ved å gjøre ende på livet. Siste livet som blir regnet som et liv skal snart bli over tenker jeg. Etter å ha vært psykisk syk i en lang stund, så får jeg plutselig stemmer i hode som ber meg å drepe uskyldige elever på en skole. Det er helt grusomt at jeg kan få slike stemmer i hode som maser i ett sett om at jeg skal utføre totalitære handlinger mot uskyldige mennesker. Der og da vet ikke jeg hvilke tilstand jeg er i, og jeg er helt borte vekk fra den virkelige verden. 

Etter en stund vender jeg ryggen til skolen og går hjem. Jeg tenker ofte at jeg er alene, helt alene. Ingen kommer til meg å spør om jeg har det bra. Ingen spør om jeg skal være med på arrangementer eller en liten spasertur. Ja, jeg er alene, og tankane om å ta sitt eget liv er på vei til å bli en virkelighet, ihvertfall der og da, føltes det slik. 

Jeg går på en bro, en bro som ligger på vestlandet. Jeg velger å hoppe fra broren, men for en idè om å bruke tau, som blir knyttet rundt halsen. Jeg går bort til enden av broen, sørsiden av der jeg startet for å gå mot vestsiden av broen. 

Jeg kjenner at angsten kommer, angsten om å hoppe ut av en bro med en løkke rundt halsen. Det er den redsel man får når man har slike tanker om å utføre groteske handlinger som kan være skadelig med mine omgivelser. Jeg velger å trekke tilbake, men uansett så har jeg den tanken å utføre selvmordet... Bare jeg ikke la andre bli involvert i mine handlinger, så syns jeg det er bedre at jeg går vekk fra denne verden!

Jeg har planer om å utføre det, og vil leve videre. Men jeg får hele tiden stemmer i hode som forteller meg at dette året vil du ikke eksistere som menneske. Jeg forstår det slik at dett må være selvmord. En dag vil det skje, men da må jeg ta en avgjørelse om det siste liv fortjener en punishment. 

11 kommentarer

liker absolutt ikke å lese sånne ting som dette :( stå på! Hvis at du er sterkere enn dette, jeg vet du kan klare det!

(Fang) Warissara Ramberg

12.05.2013 kl.12:14

fint blogg!

Siri Berntsen

12.05.2013 kl.12:49

Så trist å lese:( stå på, du vil klare deg gjennom dette, bare vær sterk! Krysser fingre for deg:)

ClaraSc

12.05.2013 kl.13:32

Du er sterk, og du kan klare å komme deg gjennom dette! Ikke hør på stemmene i hodet ditt. Fortell dem at de tar feil! Og for all del, søk hjelp!!! Jeg heier på deg <3

kiinderegg

12.05.2013 kl.15:59

Du er sterk , jeg har har de tankene i hodet mange ganger , jeg strever sykt på skolen og blir mobbet for det , jeg prøver å være sterk men noen gang kan det føre til tinge jeg virkelig ikke vil at jeg skal gjøre på meg selv ....

Jeg skal støtter deg 110% ! Ikke gi opp ! <3

Det er mange som er glad i deg !

Emilie&Linda-mor&datter <3

12.05.2013 kl.19:36

Hei! Har du snakket med noen om dette? Jeg hadde det slik da jeg var yngre selv, men det er blitt borte med årene...! Jeg anbefaler deg virkelig å snakke med noen om dette. Det må være forferdelig å holde dette for deg selv. Du er verken unormal eller rar, jeg følte det. Du er bare i en situasjon i livet som er vanskelig å takle. Sender deg en klem

Siste Liv

12.05.2013 kl.19:52

Ja, har snakket noen om dette, og dett er en del. Men får ikke den hjelpen jeg ønsker å få, for at jeg skal komme tilbake til det normale liv.

Eliisema

12.05.2013 kl.20:05

styrkeklem.. ♥

Karine H. Rostrup

12.05.2013 kl.21:41

Jeg føler med deg, jeg har slitt veldig etter barneskolen...

fra 1-7 klasse ble jeg mobbet, og jeg har aldri trodd at det har plagd meg så mye som det faktisk gjør. Fortiden min henter meg nå. Jeg sliter på skolen, med venner, med alt. Jeg kan ha en dag hvor jeg er oppe å går igjen, men dagen etter kan jeg være nede igjen. Uten at jeg kan forklare hvorfor.

Jeg får hjelp, men jeg føler ikke at det hjelper.

Jeg tenker veldig likt som deg, jeg vil ta livet av meg, men jeg klarer det ikke.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for at ting skal bli bedre.

Du får ha lykke til å stå på!

MargretheEnora01

13.05.2013 kl.17:55

STÅ PÅ! JEG STØTTER DEG 110% HUSK MANGE ER GLAD I DEG!

Elise

18.05.2013 kl.09:36

Du må ikke ta livet ditt, e d en grunnm til at du vil ta selv mord?!

Du e en sterk person så du kommer dæ igjennom d hær!

Æ bare vet d!

Æ støtte dæ 100%

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits