ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Takk for at dere bryr om meg!

Jeg må takke alle dere som bryr om meg, men det er ikke lett for meg å sette ord på hvorfor jeg vil ta mitt eget liv Jeg har ikke prøvd noe selvmordsforsøk i denne tiden, men sliter mye med å akseptere den jeg er. Jeg vil gjøre mitt beste for å endre min synsvinkel på livet, men når negative tankene tar over hverdagen, så blir det veldig vanskelig for meg å takle hverdagen, akseptere den jeg er. Det er så vanskelig å akseptere andre i hverdagen, når man ser hvor godt andre har det. Man blir på en måte missunnelig på det gode liv som andre har det... 

Jeg skal prøve mitt beste å ikke ta mitt eget liv, men det er veldig vondt det jeg må gjennom. 

 

En av leserne skrev en kommentar, og det er sant som hun sier. Det er mange muligheter her i verden, men jeg finner ikke noen muligheter som tilpasser meg...

Hun anbefalte denne videoen:


 

 

Håper du vil følge meg på facebook.  TRYKK HER FOR Å FØLGE MEG PÅ FACEBOOK

9 kommentarer

trond666

13.05.2013 kl.20:58

Vanskelig å finne noen trøstens ord i alt det tunge.. og jeg går ut i fra at du har prøvd det meste av hjelpeapparat gjennom årene. Det er alltid noen lyspunkter i livet men for noen er de vanskelig å se gjennom tåken som blir stadig tettere.

Når det er sagt så er ikke alles liv så jævla perfekte når alt kommer til alt.. Å lese det ut fra internett er håpløst - så mange falske ansikt... i det virkelige liv er folk stort sett flinke til å gjemme det de ikke vil at andre skal se eller vite..fasademennesker er det mange av :)

Marta Hagen

13.05.2013 kl.21:03

Jeg er så glad for at du prøver! Stå på! <3

atamu

13.05.2013 kl.21:05

Off virker ikke som du har det så lett! men håper deg alt det beste at ting ordner seg

Karoline

13.05.2013 kl.21:17

Hei du! Jeg skulle ønske jeg visste navnet ditt og kunne kontakte deg, eller bare si navnet ditt her.. Det gjør det litt mer personlig. Jeg ville bare si at det ikke er siste utvei å ta selvmord. Det er heller ikke noe bra måte å avslutte ting på, for du etterlater bare vondhet. Familie, venner, og det å avslutte sitt eget liv i så ung alder er bare en tragedie i seg selv. Jeg mener, du er jo her for en grunn, så hvorfor ikke bruke livet på å finne ut hvorfor du er tilstede her? Mitt navn er Karoline, jeg er 16 år. Jeg har selv vert oppi samme situasjon, men jeg fant en løsning. Eller rettere sagt, løsningen fant meg, vil jeg si. Jesus. Snille deg, jeg vet ikke mye om meg, men hvorfor ikke oppsøke ham? må du spørre deg selv. Det er ikke farlig eller noe! Jeg legger ved en link som jeg tror du vil like. Vitnesbyrdet til tidligere norges farligste mann, og som var torpedo i mafiaen. Kjære deg, les hele artikkelen, jeg lover deg at det er verdt det.Jeg kjenner deg ikke, men jeg har lært å ha kjærlighet ovenfor andre. Jeg bryr meg om deg og ditt liv, uansett hvor du er og hva du har gjort.

http://www.klikk.no/produkthjemmesider/mann/article647247.ece

http://www.youtube.com/watch?v=v3p4cEqQt5g Den siste her må du også de.

Cecilie - kommenterer tilbake

13.05.2013 kl.22:08

Stå på! Du kan greie dette :)

margretheenor

13.05.2013 kl.22:50

eg har gjort akkurat det samme som deg og jeg angrer men jeg så på den videoen fra Karoline

http://www.youtube.com/watch?v=v3p4cEqQt5g

og når jeg ser på sånne videoer begynte jeg og tenke på hvor mye verre andre har det! F.eks. de i Afrika og kenya!

jeg kjønnet hva du føler og er 110% sikker på at veldig mange har gjort akkuræt det samme som oss! Men du har et liv som du skal vere stolt av !!!!

jeg støtter deg 110% hvis det er noe!!

ingen har det perfekt !

og tenk hvis du tar selvmord hvor mange venner o

g familie som blir lei seg!!!!

lov alle her at du ikke gjør det!!!

somsakt vi støtter deg! og ikke vêr redd for å sette deg med noen og prate om det!!!

Veronika&Marie <3

13.05.2013 kl.22:54

huff, får helt vondt av å lese om at du vil ta ditt eget liv.. sikkert mange som har sagt at det blir bedre osv men virkelig, det blir bedre! har hatt det ganske tungt i de siste 2 årene, blitt litt mobbet og føler at jeg ikke passer inn noen plass og enkelte ganger føler jeg meg helt alene men ja.. nok om det, selvmord er ikke den siste utveien og heller ikke den beste, selv om du føler at du kanskje får det bedre så husk på alle de du forlater om du tar selvmord.. du er jo så ung og du har hele livet foran deg, tenk på alle de mulighetene du har!

håper det blir bedre og stå på videre, ønsker deg alt godt! :)

takk for kommentaren på bloggen min forresten! :)

Renate Iselin Reinholdtsen

13.05.2013 kl.23:20

Jeg tenker også på å ta livet mitt, og tenker av og til at jeg må få hjelp. Men jeg er en sånn som vil klare alt selv, men selvførgelig er jeg redd for å mislykkes og at jeg kan finne på å ta mitt eget liv. jeg vil ikke forlatte mine 4 beste venner som er der for meg hele tiden og så må jeg prøve å være der for dem mest mulig også. Jeg har noen å snakke med og det hjelper veldig. Jeg skriver litt på bloggen min hvordan jeg har det, men jeg sier ikke hvor ille det egentlig er.

Det kan være noen som kommer til å skrive fæle kommentarer på bloggen din, men du MÅ IKKE ta deg nær av det. Det er bare idioter som bare tenker på seg selv og ikke bryr seg om at andre sliter. Dessverre er det sånne som deg og meg som sliter å som gjør at man kan tenke, prøve, ta sitt eget liv.

Jeg er heler ikke den som viser folk at jeg sliter, jeg skjuler det for vennene mine og de på skolen. Men jeg har vært heldig, en som er blitt min aller beste venn, så at jeg hadde det vanskelig og kom til meg og har vært der for meg siden da. Han er blitt som en bror for meg og hadde det ikke vært for han hadde jeg tatt mitt eget liv for lenge siden. Han er den eneste jeg forteller alt til.

Jeg er sikker på at ting kommer til å bli bedre for deg, kanskje ikke nå med det første, men du må kjempe, være sterk, selv om jeg vet at du langt ifra føler deg sterk. Har du prøvd å få hjelp? Hva er det som har fått ting til å bli sånn som det er nå? Det hjelper å snakke om det.

Du kan klare dette, du må bare besteme deg for det! :) Jeg håper det skjer noe i livet ditt som kan gjøre ting lettere

Karina Larsen

14.05.2013 kl.00:25

Veldig vanskelig å vite hva man skal si. Men jeg håper du finner en løsning og snart får det bedre :) Jeg er sikker på at ting vil ordne seg etter hvert, selv om ting ser svart ut nå!

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits