ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Stemmer i Hodet!

Noen gonger får jeg stemmer i hodet. Stemmer som sier at jeg skal utføre totalitære handlinger, men jeg er innstilt på å se hverdagen positivt enn å bruke krefter  på å lytte etter hva stemmer jeg har. Jeg prøver å se lyst på hverdagen og har i flere uker hatt en innstilling om å finne på noe slik at ikke det blir verre. Som regel blir jeg veldig trøtt av disse stemmene - Jeg kan ikke noe for det, og jeg kjenner det er veldig masse energi som drar meg ned i det mørke rommet. 

Når jeg ser hva leserne kommentere, så er det mye av det samme om å finne på noe. Noe jeg har innstilling til og er glad for at leserne er klar over at det er en trygg måte å finne på noe anna. Det er ikke alltid lett å finne på noe, men jeg prøver å være observert på hva ting jeg bør gjøre. At jeg ikke gjør ting som vil bli verre for min psykisk helse, men at det mentale blir bedre. 

Jeg har vært langt nede med min psykiske, så langt nede at jeg har prøvd å tatt mitt eget liv. Jeg vet at det vil bli bedre, og jeg vet at jeg kan aldri komme tilbake så langst nede enn det jeg var for noen uker siden. Det er slik alle med psykisk lidelse erfart, man kommer aldri tilbake så langst nede enn da vi var. 

Jeg sliter enda med psykisk lidelse, og har fortsatt selvmordstanker. Det er forskjell mellom tanker og handlinger, husk på det!

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK!

5 kommentarer

CrossTrollet/Katrine

15.05.2013 kl.17:07

Håper tankene forsvinner etterhvert!

Stay strong!

Vet du ikke kjenner meg, men om du føler for det så er det bare å ta kontakt så kan vi prate om du trenger noen å snakke med, vil gjerne prøve å hjelpe!:)

Bra du ikke prøver å høre på stemmene og prøver å ha noe å gjøre hele tiden, det pleier å hjelpe!:)

<3

juuliaa

15.05.2013 kl.17:42

Uff... Håper det ordner seg for deg!

Selina

15.05.2013 kl.21:03

Huff, hold ut, jeg håper alt ordner seg for deg! <3

Mille

15.05.2013 kl.23:30

Håper det ordner seg for deg! En dag så er de tankene vekk og da trenger du ikke beskymret deg mere❤Stay Strong❤

-Mille
Utrolig bra skrevet, hold motet oppe, for jeg vet at du kan klare det!

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits