ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Traff veggen!

Jeg traff veggen i helgen som gikk, etter at jeg besøkte besstemor. Da var jeg ikke hjemme, men tanker om å ta sitt eget liv ble enda større enn det jeg hadde håpet. Jeg prøvde å tenke annerledes, men tankene kom lett inn på eg da jeg skulle gå hjemover fra et besøk hos bestemor. Jeg følte meg låst, og det ble vanskeligere å tenke positivt der og da. 

Denne gongen traff jeg veggen, og jeg traff veggen såpass at det mentale ble enda verre. Når jeg sier traff veggen, så menes det at man får plutselig et psykisk anfall med negative tanker som kan gå fra å ta sitt eget liv til enkle depresjoner om småting. Et psykisk anfall er en tegn på ukontrollert bevissthet. For meg der og da var jeg helt vekke, og jeg prøvde å tenke annerledes, noe positivt som kunne holde meg i godt humør. 

Det føltes så forbanna vondt, og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg vil virkelig leve og jeg har en god familie rundt meg som holder meg i live. Noen gonger får jeg angst bare jeg ser folk som har det så godt. Hvorfor skal ikke jeg få det så godt? 

Jeg har like rett til å ha det godt, men når tankene faller inn så blir jeg så mentalt forstyrret at handlinger som kan true mine omgivelser kan bli en realitet. Jeg har inngått en avtale med meg selv at jeg skal prøve mitt beste å se positivt på livet, selv om jeg kan være langt nede i enkelte tider.

Nå sliter jeg, og jeg har alltid behov for å snakke med noen som vil ta seg tid. Takk for fine ord - Setter stor pris på støtten!  

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK!

5 kommentarer

Malla83

22.05.2013 kl.19:02

Vet hvordan du har det,jeg har det på samme måte...er helt jævlig...

renate

23.05.2013 kl.14:31

Da har du mest sannsynlig en kraftig depresjon. De tankene du har er nok ikke en realitet. Alt man tenker og føler under en depresjon er negativt og tunge tanker og man har ikke livsglede. Men det er ikke de følelsene du skal føle på resten av livet. Og det kan like så godt ha noe med feil kosthold og gjøre. Det folk ikke innser er at MAT har så utrolig mye og si på psyken. Og kan også være mangler av vitaminer og slikt. Og beste medisnen mot en depresjon, og angst og slike ting er faktisk trening. Og ja jeg vet hva jeg snakker om. Det er også det at når man føler på alt dette så er følelsene så sterke at alt naturlig som mat og trening bare virker dumt og for enkelt.. men det er det ikke. Og den beste følelsen i livet er lykke, logisk nok.. så hvorfor ikke finne veien tilbake til den. :) Hvis jeg har klart å komme meg gjennom alt jeg har gått gjennom uten medisiner og kun meg selv å stole på. Så klarer andre det også. Det er sinntilstand man må bare komme seg ut av. Og du er nødt og si til deg selv at det er ikke sånn du faktisk føler det men at psyken din lurer deg. For det er faktisk det den gjør. Hjernen kan være skikkelig vanskelig og få oss til å se en annen realitet enn den vi lever i. Men du må prøve å legge mindre vekt på følelser og begynne å legge vekt på din fysiske kropp og ikke den spirituelle/følelses kroppen. Og hvis det er så utrolig gale så ville jeg tenkt tanken og kanskje ta lykkepillen/anti depressiv. Hva er poenget med at du ble født hvis du bare skal ta ditt eget liv? Bli heller litt sinnt på deg selv og FIGHT for å gjøre livet ditt bedre. Du har nok et mål med å være her, så prøv heller å godta det og gjør noe med det!

Jeg sier dette fordi jeg vet hvor grusomt det er, men om du vil komme noen vei må du virkelig finne løsninger. Og er ikke en dum ide og blogge om det, men prøv kanskje og blogg om en interesse du har også. KUN for din engen del. For det er noe du kan føle på og tenke på og lese om så gjør at du føler at ..hey.. dette er en del av meg.

Og ikke les dette med en sint eller negativ stemme for er mer ment til å være inspirerende :p Også en ting og prøve er å bare le og smile masse, selvom du overhodet ikke føler for det. Men gjør det til tross for alt du føler. Bevis for deg selv at du har den styrken som trengs.

Siste Liv

23.05.2013 kl.16:25

Veldig bra skrevet, og sant det med at mat er viktig for psyken! :) Takk for at du la en så viktig kommentar igjen på bloggen min....

bolli

24.05.2013 kl.17:38

Hei! :)

Fin blogg om et ømt tema som du tar opp helt ærlig.

Vil ganske enkelt bare si noe som har vært vanskelig for meg å innse og godta tidligere, men som jeg endelig har klart å "akseptere" som en realitet. Det er at andre sine liv er ikke perfekte. Tidligere har jeg følt at alle andre er så perfekt og jeg er ikke verdt noenting.. Har selv hatt selvmordstanker og vært langt nede.. Vet ikke helt hva som skjedde som gjorde at det forandret seg.. Selvsagt har jeg noen "tilbakefall" enda, men jeg har vel egentlig bare godtatt "depresjonen" min. Det som hjelper meg mest er å komme meg ut og snakke med venner/familie eller hva som helst. Har en tendens til å bure meg inne for meg selv når jeg er deppa, kan være i ukesvis.. Men har begynt å kjenne igjen tegnene og unngår dette ved å se en film med en venninne eller ta en kaffe osv.. Da får man tilbake litt perspektiv og innser at de også har problemer! ;) Hehe, stygt å si det, men det hjelper meg veldig å høre på venner sine problemer :)

Ønsker deg lykke til i allefall :)

lovefcbbarcelona

25.05.2013 kl.13:02

det var virklig skummelt det var bra det

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits