ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Døden er noe vakkert noe!

Jeg har ikke lyst til å ta selvmord, men hvis det mentale blir dårligere så har ikke jeg noe annet valg. Jeg blir så lei meg når jeg hører folk som tar sitt eget liv, og jeg vil jo ikke bli en av dem. Jeg leste et innlegg som jeg likte veldig godt.. Hun sliter mye og jeg syns veldig syynd på henne! 

Du kan lese innlegget HER

 

Takk for at dere bryr om meg! Setter pris på det.... 

5 kommentarer

camilovesalmosteverything

24.05.2013 kl.00:16

Bare hyggelig. Klem til deg.

freakdeeluxe

24.05.2013 kl.00:23

<3<3<3

Hanne

24.05.2013 kl.00:25

Ingen bør ta sitt eget liv, og selv syns jeg du virker som en utrolig god person. Men det er synd at du sliter med tanker om å kanskje ta selvmord.

Skulle ønske jeg kunne bli kjennt med deg, og at det hjalp. Men det er ikke sikkert det gjør :/

Stå på, og prøv være stertk ♥

helene

24.05.2013 kl.02:49

jeg kan ikke fortelle deg hvorfor du skal leve,men hvorfor du ikke burde dø ennå....

jeg jobber i helsevesenet,mest med eldre som dør en naturlig død,men iblant dukker det opp en ung kropp,-en uten rynker,grått hår eller arr.kroppen er like glatt og urørt som hos et nyfødt barn,så hvorfor er denne kroppen død?fordi sjelen på et eller annet vis har levd seg ferdig,fått fatale skader eller arr kroppen ikke lenger kunne leve med.hvis du slutter å puste kan jeg hjelpe deg,hvis hjertet ditt slutter å slå kan jeg hjelpe deg,men noe så flyktig som essensen av en sjel kan jeg ikke gripe fatt i,men jeg ser mødre,fedre,søstre,brødre,venner krøke sammen innbitt i smerte over et urørt menneskes død mens de hvisker"jeg visste ikke,hvis jeg bare visste..."kan det hjelpe deg at JEG vet?jeg ser spørsmål,anger,tårer og sorg over et ulevet liv,jeg kan ikke gi deg svar,håp eller tro,men jeg strekker deg en hånd og håper du klarer en natt til?

June

25.05.2013 kl.01:48

Ikke gi opp enda! Du er 21 år gammel og har så utrolig mye igjen å oppleve!;-) Prøv å se lyst på fremtiden og tenk at ting blir bedre med tiden! Jeg kan selvfølgelig ikke love noe- men jeg vet av erfaring at det sorte hullet man ofte graver seg ned i- ikke er et hyggelig sted å være, så det kan bare bli bedre!;-) Stå på og husk; DU er mer enn bra nok!<3

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits