ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Et uverdig liv...

Jeg får ofte den følelsen at livet er uverdig, og at det er en urettferdig behandling som jeg får når jeg får disse tankene. Jeg vil jo ikke leve slik resten av livet mitt, og jeg har så veldig lyst til å gjøre noe som kan få meg til å innse hvor verdig livet mitt er. 

Noen gonger er jeg flink til å snu tanker, tenka annerledes enn det jeg ville gjort. Tenker mye på det som er godt i denne verden, men ikke alltid det er like enkelt siden negative tanker er sterke nok til å slite meg ut mentalt. Jeg vet ikke om hva som kommer til å skje i fremover tiden, men jeg vil ut av denne lille negative boblen og komme ut i den store verden. Jeg forventer at jeg skal bli bedre, men det finnes så mange muligheter i denne verden så jeg må forholde meg til. Det har ikke alltid vært like lett når jeg får negative tanker som stjeler all denne gode energien. 

Jeg tenker mye på hvordan livet mitt vil se ut i fremover tiden, og at mitt uverdige liv kan bli et verdig liv. Mitt største ønske er at jeg vil ha en god fremtid som kan gi meg mye positiv energi til å gjøre det jeg vil. Et uverdig liv er bare ordet på det som er negativ, når jeg vet selv hvor verdig livet mitt er. 

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER


7 kommentarer

sandra kristin

24.05.2013 kl.11:41

Jeg har en gang tenkt de samme tankene som deg (utrolig nok!!). Jeg kommer ikke til å forkynne noe eller prøve å få deg til å konventene til en religion men jeg vil gjerne dele den setningen som reddet live mitt. "Kom til meg alle dere som strever og bærer tunge byrder og jeg vil gi dere hvile" mat 11:28. For min del har quotes fra Jesus reddet mitt liv og gitt det mening. Men vi er alle ulike. Kanskje du finner en annen måte som fungerer best for deg? Uansett kan jeg garantere at det er sol bak skyene kjære deg. OG DU ER VERDIFULL! :-)

Renate Sofie <3

24.05.2013 kl.13:18

Jeg kjenner den følelsen duuh .. ._. Bare det å klare å stå opp om morran, og komme seg opp er ett stort skritt. Da holder det deg i alle fall ikke totalt nede c: Livet er en kamp, og folk kjemper forskjellig. Alle er vi like mye verdt uansett fordet egentlig, det er bare om å gjøre å prøve å vinne kampen .. Uansett hvor mange hindringer og hvor tøft det blir n.n

Nora Aschim

24.05.2013 kl.16:44

Jeg vet at du har det vanskelig, og sånt. Men jeg synes du virker ganske badass... så, husk det. Du er ganske badass.

camilovesalmosteverything

24.05.2013 kl.18:37

Jeg ble som sagt mobbet fra barneskolen til videregående. Det gjorde at jeg fikk dårlig selvtillit og slike ting. Fikk høre at jeg ikke hørte til der,og at det hadde vært bedre om jeg ikke var der i det hele tatt... Jeg vet hvordan det føles,og jeg har følt at jeg kanskje burde,du vet.

~ Cristina

24.05.2013 kl.19:22

Ikke tenk for mye på fremtiden, litt må man jo kanskje.. Men råder deg til å fokusere mer på nå tiden og på å blir frisk om det er rett å si. Bli mer eller mindre kvitt de negative tankene og gjøre det som gleder deg!

Sv: Helt enig, jeg skal eige den vesken i løpet av livet haha :)

RaversSpeech

24.05.2013 kl.19:29

ny leser <3

telencephalon

24.05.2013 kl.22:42

Kjenner godt til den forferdelige gjørmedammen av en måte å føle seg på.

Anbefaler til lesning: http://telencephalon.blogg.no/1367872421_gi_slipp.html

- Karl:)

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits