ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Vil gi smerte til meg selv!

Noen gong så vil jeg gi smerte til meg selv etter å ha failet i selvmordshandlinger. Dette er tanker som kommer og spør hvorfor jeg ikke utførte handinger mot meg selv. Den høyesten prisen man kan oppnå er med god smerte til seg selv, slik at jeg forstår feilen i realiteten. Slike handlinger blir betegnet som groteske og egoisme, men det er nå slik jeg er når tankene tar overhånd. 

Programmet Calm Clinic hjelper deg med å utføre teoretiske opplegg om hvordan du kan ta overhånd over tankene. Kontrollen i seg selv, og si til deg selv hvor verdifull du egentlig er. Det er jeg som skal ha kontrollen over min hverdag, det er jeg som skal ha kontrollen over hva jeg vil tenke og ikke tenke. Slik er det ikke, og det er det som gjør meg trøtt når jeg er bestemt. Jeg bruker mye energi på å slappe av! 

Jeg vil gi smerte til meg selv, f.eks: La strykejernet varme forhuden til du brenner, eller rive ut negler med støt. Tanker på hvordan jeg vil gi meg smerte tenker jeg ofte, men jeg får vondt for folk som utfører smertelige handlinger for å la det bli dagens terapi. Jeg skal gjøre mitt beste å unngå disse torturhandlingene mot min egen kropp, men jeg kan ikke styre tanker. 

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER


5 kommentarer

Sara Karlsen

26.05.2013 kl.12:05

Trist å høre om tankene dine... Kan ikke være noe motiverende å tenke slik om dagene, det må ta mye energi fra deg... Jeg har virkelig ingenting jeg kan relatere til, men noen av mine venner har det.. De sier ofte at det å skade seg selv er den siste utvei når man føler seg tom, uten følelser og tanker i det hele tatt. At i øyeblikket man skader seg selv er smerten god fordi det betyr at man føler noe i det hele tatt.. Det er en sang som tar for seg dette, kanskje den kan hjelpe deg.. "Hurt" av Johnny Cash. :)

ClaraSc

26.05.2013 kl.12:07

Uff uff uff! Kroppen din vil ikke at du skal skade den! Du virker sterk, og det beundrer jeg deg for.

Kathereen

26.05.2013 kl.12:08

Nei, kjære deg dette må du ikke finne på og gjøre! Ikke ta selvmorde det finnes sikkert flere 100folk som elsker deg og vil at du skal leve!!

Amanda

26.05.2013 kl.12:57

Det hjelper ikke å skade deg selv,det gjør bare vondt verre.Har gjort det selv,anbefaler det ikke.

Cecilie

26.05.2013 kl.14:07

Kan ikke sette mæ inn i dine tanker,å følelser, men at æ føle æ kan si e stå på!

Ta en dag av gangen, du har mange mennesker rundt dæ som e glade i dæ!!!

Skader? Nei ikke gjøre noe slikt....

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits