ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Hoppe fra en bro i Haugesund?

Haugesund er byen som gir meg Selvmordstanker. Hver gong jeg går i en gate så får jeg alltid angst og lurer på hvorfor det er en negativ stemning rundt meg som gjør meg så dårlig. Jeg vil jo gå i en gate der jeg kan få posititv energi til å føle meg bedre med psyken. Haugesund er en fin by, og det finnes masse gode mennesker som bor der. 

Jeg har ofte den tanken om å hoppe fra en bro i Hauugesund, men det er jo kun en tanke og ikke en handling jeg kommer til å utføre. Ikke vet jeg. Jeg har møtt mange flotte mennesker som vil stoppe opp for å ta en prat, og det hjelper mye. Jeg vil være en positiv og en lykkelig person som kan spre glede, og det er en hard trening med det. Prøver så godt jeg kan, og det har ikke alltid vært like greit å være den samme personen gjennom tidene. 

Hver gong jeg ser broen så tenker jeg ofte; Er det nå det skal skje? - Jeg vil ha et helt normalt liv som alle andre, men det er ikke lett for meg å tenke noe anna når tanker om å hoppe fra en bro kommer blåsene opp i min tankegong. 

Jeg har gått inn for å ha mål som kan få meg i bedre humør. Delta aktiviteter som kan få meg i andre tanker, og det har jeg ofte prøvd. Det har hjulpet meg mye, men den beste medisinen for meg er å snakke med folk, ha en dialog. Jeg føler at jeg ikke får nok tid til å snakke med folk, og det påvirker meg litt. For jeg trenger å snakke med folk så kan gi meg glede og den tryggheten jeg trenger. 

Om jeg kommer til å hoppe fra en bro, den tid vil vise!

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER


9 kommentarer

sveningejohansen

26.05.2013 kl.20:04

Det er sikkert vanskelig å komme ut av den melankolske tristess som taler mellom linjene dine. Hvis du velger å utføre en oppgave som tar både din tid og din kraft over lengere tid, kanskje noe som betyr noe for andre, hvis du klarer å stå opp til samme tid hver dag, gå til sengs samme tid hver dag, vil dette over tid kunne gi deg tilbake den sjelelige kraft du savner. Hvis du samtidig spiser godt og sunt, er forsiktig med alkohol og rusmidler, gir det også sjelelig støtte. Det er livsrytmenes hemmelighet. De gir livskraft.

Med vennlig hilsen fra Sven-Inge Johansen

anonym

26.05.2013 kl.21:01

trening hjelper også. på psyken. jeg var ganske negativ før, men så begynte jeg og trene og

da gikk alt oppover :) Så det anbefaler jeg deg og gjøre ;-)

travelthroughlife

26.05.2013 kl.21:20

ikke bra! Slike tanker er tøffe til tider!

tror nok denne bloggen er til god hjel for andre(inkludert meg) som sliter, til å vite at det ikke bare er dem som sitter med slike tanker!

:)

Hanne A Stokkan

26.05.2013 kl.21:25

så trist at du har slike tanker! håper virkelig at du eller noen andre ikke kommer til og gjøre det, er så trist!

Anja og Vilde

26.05.2013 kl.21:27

utrolig vondt og lese om hva du går gjennom!

stå på videre og ikke gi opp !!<3

Leve i lyset.

26.05.2013 kl.21:30

Kjære deg, det er så trist at disse tankene plager deg så... skulle virkelig ønske det var noe som helst jeg kunne si eller gjøre for å gjøre det bedre for deg. Å ha det så vanskelig og vondt fortjener du ikke.

Klem ei fra Tysvær..

Martine Raaen

26.05.2013 kl.21:58

Huff, vondt og lese, vet ikke helt hva jeg skal si... Klem <3

Takk for kommentarren

tam huynh

26.05.2013 kl.22:00

så trist at du har sånne tanker :( det gjør meg skikkelig vondt..

jenni

26.05.2013 kl.22:02

får noen ganger tanken selv når jeg går gjennom byen i Haugesund! Men prøv å ikke tenk så mye på det, bruk heller energien din på noe annet som får deg i godt humør :-) som f.eks. å ha en dialog med andre mennesker som du nevte! :)

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits