ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

MITT ØNSKE: -Jeg Vil Dø!

Jeg har ikke lyst til å dø, men mine tanker sier at jeg vil dø. De sier at jeg er et uverdig menneske som ikke har noe med livet å gjøre. Jeg skal ikke få lov til å nyte livet slik som mange andre, og noen gonger har jeg så lyst til å hoppe fra broen i Haugesund. Kjenner jeg blir veldig sliten av å høre tankene surre hele tiden, og stemmer i hodet som maser på meg for å gjøre groteske ting som blant anna tortur mot min egen kropp. Dette er mot min egen vilje, for min viljestyrke skal basere på å gjøre noe positivt for samfunnet, ikke negativt. 

Jeg vet at det finnes mange muligheter som er så viktige. Muligheter som kan gi meg en trygg fremtid, og et håp om å gjøre noe for medmennesker. Jeg vil ikke la min familie sitte igjen med en bunden sorg, og et bilde av meg. Dette er noe som gir meg angst; fremtiden.

Ordet fremtid skremmer meg, og det er vulgært å kunne tenke for mye på fremtid. Noen gonger er mitt ønske å dø, og den følelsen får jeg ofte. Det er veldig ofte der jeg har sagt til folk som jeg stoler på, at mitt største ønske er å dø. Det er ikke normalt å ha et slik ønske.  

Det har ikke så mye å bety for min del, om jeg dør nå eller senere. Vi skal jo alle dø en dag, og dette ønske føler jeg nå, men om jeg går inn for å fullføre et selvmord så ville jo ikke slaber oppdateringene vært en realitet heller... Så poenget mitt er at det er et ønske, men det er vanskelig for meg å holde det ønsket. 

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER

 

10 kommentarer

Renate Sofie <3

27.05.2013 kl.16:57

Uansett hva de tankene sier, så er du ett verdig menneske! Vi alle er det, uansett hvem/hva som sier i mot og prøver å fucke opp. Det gjør oss bare mer verdige, vi lever selv om vi har det tøft. Vi er ikke sanne bortskjemte drittunger som får alt vi peker på og vil ha, som aldri har møtt motgang. Vi må streve og kjempe hver dag, og gjør ikke det det verdig så vet ikke jeg. Stå på!

Torunn Batman Sandvik

27.05.2013 kl.17:10

Ikke gi opp!! Du virker som et flott menneske og må aldi miste troen på deg selv. Jeg kjenner flere som har vært i liknende situasjoner, meg selv deriblant, men de og jeg har klart oss gjennom det; og det skal du også! Alle har det tungt noen ganger, noen mer enn andre. I know, livet er urettferdig og jeg vet det selv at livet er j**** ofte. Men du vet ikke hva du har i vente senere i livet, og hvis du gjør det slutt nå vil du heller aldri finne ut av det. Håper det går bedre for deg snart og at du innser hvor bra livet kan være. Masse lykke til med livet! Jeg leser bloggen din og har veldig lyst til å fortsette å gjøre det i lang tid fremover; så ikke gi opp!!! <3 <3

Monica

27.05.2013 kl.17:12

Du virker som du har god selvinnsikt.

Og bare ut i fra det at du forstår, at det å ønske noe

ikke alltid er fornuftige og gode ønsker, synes jeg det virker som du har

kommet langt :)

Slet en god del selv med disse tankene... Nå dukker de bare opp en sjelden gang. Jeg håper det blir bedre for deg. Vet hvor tungt det er å kjempe mot tankene..

Du er flink! :)

ronjahamsenig.blogg.no

27.05.2013 kl.17:14

ikke hør på tankene dine, hør på hjerte ditt... d e d du ska gjøre, hadde et dårlig liv før, måtte bare skjerpe meg og høre på d som holder meg i livet!!<3 just try it ;))

anette

27.05.2013 kl.17:36

Hei

Jeg vil bare si at jeg forstår deg så godt... altfor godt....

har selv vært der hvor tankene hele tiden spant ut måter å dø på og lengselen etter å bare bli borte var altoppslukende... Jeg har jobbet hardt og kommet meg videre... tatt tid.... men fortsatt kan tankene komme... å snu ett helt tanke mønster krever utrolig mye av en...det er ikke lett...ingen har blitt lovet at det skal være lett, men at det skal være verdt det...

Du er unik.

Det finnes to regleri livet

1. Gi aldri opp

2. Husk alltid på regel nr 1

27.05.2013 kl.17:40

utrolig triste greier du skriver, men jeg skjønner ikke helt hvorfor dette på ut på en likepage på facebook... jeg føler det er litt rart. sorry.

Ragnfrid Lind-Jenssen

27.05.2013 kl.17:58

Det du skriver om her minner meg om hva jeg tenker når jeg er fly forbanna på alt og alle. Jeg vet det er tøft og jeg vet det er vanskelig, men jeg har ikke fordommer mot noen og kan lese gjennom teksten at du er like mye verdt som alle oss andre. Jeg får vondt inni meg når jeg leser om mennesker som ikke har det godt med selv, men jeg tror at dersom du får opp selvtilliten din vil ting endre seg sakte men sikkert.

icryalone

27.05.2013 kl.18:51

Vet det ikke er lett, men lev livet dag for dag og prøv og ikke tenk på fremtiden, det er det minuttet her du lever i og det er det som teller, stay storong <3<3<3

kwesterlund

27.05.2013 kl.19:21

du kommer deg gjennom dette, tror du er en sterk gutt!

du må bare stå på, lykke til! <3

Julla

27.05.2013 kl.20:43

Tenk på deg selv og tenk er det dette du vil være? Alle har noe de sliter med og alle er ikke perfekte, men alle er gode mennesker og alle trenger å snakke med noen. Du burde snakke med noen som forstår og føler det samme som deg. Men alle er gode mennesker og alle er vært masse, mer enn man kan få får penger. Penger er bare et tall. Betyr ingen ting, det er kjærlighet som er viktig, å være glad.

Tro på deg selv, og ikke gi opp.

Stay strong! <3

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits