ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Jeg trenger noen å snakke med!

Jeg trenger alltid noen å snakke med, men det er ikke lett for meg å gå til en person å starte en samtale. Jeg må selvsagt ta iniativet selv, og ta til ansvar for min egen psyke. Det er ingen andre som kan fikse min psyke, den må jeg desverre fikse selv. Jeg prøver å planlegge hva jeg skal gjøre i dagene som kommer, og det har hjulpe meg litt. For da vet jeg nøyakig at jeg har noe som jeg kan gjøre for å komme i andre tanker. Det er ikke alle dager jeg har noe å gjøre på, og da kan det lett bli verre med psyken min. 

Jeg trenger å snakke med personer som kan forstå meg. Snakke med personer som har slitt selv, og jeg har allerede god kontakt med en som har gått gjennom mye med psyken sin. Da føler jeg mer trygg og sikker på at den personen forstår meg. Jeg er veldig takknemlig, men trenger alltid flere å snakke med, for da vet jeg at tiden blir brukt til noe godt. Noe godt for psyken min, og det føles så godt. 

Det føles så godt å ha noen å snakke med, men det er ikke alltid jeg har vært flink nok med å ta iniativet til å snake med personer. Jeg er litt redd for å bruke andre si tid, og jeg vil ikke være en person som står i veien for dem jeg snakker med. 

Jeg er evig takknemlig for at det finnes så mange gode mennesker som bryr seg. Til nå har jeg fått mange meldinger og mailer fra folk som vil snakke med meg, og jeg er kjempe glad for det. Kjenner det hjelper mye med å snakke med dem, men jeg greier ikke å svare alle. Men til stor hjelp, Jepp! 

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BTW: Kunne noen lage et design til meg? Send mail til slpost@live.no

Linker gjerne til dem som lager et flott design til meg....

9 kommentarer

Malin

27.05.2013 kl.23:44

snakk

med

meg

kjære

søte

snille

deg

<3

Asbjørg

27.05.2013 kl.23:56

Jeg blir veldig trist av å lese bloggen.

Jeg har det sånn som deg eller kanskje litt være siden jeg er nesten helle tiden deprimert og er en kutter men nok om det jeg kan heller lage et innlegg på bloggen min om det.

Skal følge med på bloggen den osv.... :)

Ida C West

27.05.2013 kl.23:57

vet veldig godt hvordan det er å slite, er sterkt deprimert ++ selv. Ønsker deg masse lykke til, og om du tror det hjelper, må du gjerne sende meg en melding her inne, om du vil ha flere å snakke med. Er alltid glad for å kunne hjelpe om jeg kan :)

wecanloveit

28.05.2013 kl.00:10

Jeg vett om et selskap som lager alt mulig sånn for en billig peng. Ta kontakt med Techprey på www.techprey.com

Goodnighty

28.05.2013 kl.00:14

Jeg gikk i noe som kalles DBT. Er en adferdsterapi igjennom 20 uker, men du kan lese mer om det et annet sted x3 men i hvert fall.. Der lærte vi "ferdigheter", og en av feighetene var å validere seg selv. Det vil si at man forstår, trøster og godtar følelsene sine og selg selv.

Eksempel: "jaja, det er ikke så rart jeg har det vondt.. Jeg forstår at jeg har det vondt og det er greit" eller "dette vil gå bra. Jeg er sterk og jeg vil klare meg selv om det gjør vondt akkurat nå. Følelser er som en bølge og vil gå over" og den beste av alle "jeg har lov til å være lei meg uten noen grunn.. Det er helt normalt".

Håper det kanskje kan hjelpe deg litt hvis du ha det vondt..<3

~klemklem~

sjomannsfruen

28.05.2013 kl.00:46

Hei. Jeg er på mobil, så får ikke sendt deg privat mld. Jeg lever et godt liv nå. Men veien hit har langt i fra vært kort og enkel. Uten at jeg vil utdype det i kommentarfeltet. Jeg har måttet jobbe mye med meg selv for å komme dit jeg er i dag. Send meg gjerne en privat mld om du vil prate. :)

Ida Marie

28.05.2013 kl.00:58

Det er alltid godt å ha nokon å prate med, alle treng det, nokon meir enn andre og då er det viktig å ha nokon som kan vere tålmodig og høyre etter. Ofte kan det vere nok at folk berre høyrer på, dei treng ikkje sei noko eingong. Eg er glad du har nokon :)

Ida Nordland Kristiansen

28.05.2013 kl.10:08

google ina anjuta, hun har gratis design :)) + vidoer av hvordan man legger inn designene ;)

JB

28.05.2013 kl.14:15

Ja, det er lurt å prate med noen.

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits