ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Tiden er inne for å dø!

Jeg kjenenr at nå er tiden er inne for å forlate det virkelige liv. Nå vil jeg dø, og nå vil jeg virkelig forlate smerten fra alt det vonde. Jeg vet ikke om jeg greier å leve en dag til, ellers er det noe jeg må ta tak i. Jeg har prøvd alt fra å gjøre aktiviteter til å snakke med folk. Jeg kjenner jeg er ganske sliten av meg selv nå, og er sliten til å gjøre de tingene jeg har lyst til å gjøre. 

Det som er galt med meg er psyken min, den er som en irriterende mygg som plager meg hele tiden med stemmer i hode og angst som sitter limt innvendig i kroppen. Jeg har virkelig bestemt meg å forlate, men det er uffattelig vanskelig å utføre et selvmord. Jeg håper virkelig at jeg blir bedre, sllk at jeg kan få mye glede i livet mitt. 

Jeg vil være fri fra angsten og fri fra det som heter smerte! Jeg vil ut og fly i glede og positiv energi. 

 

49 kommentarer

miss-uverdig

29.05.2013 kl.00:01

Hold ut kjære deg. Jeg kan forstå fristelsene, men du vil få det bedre snart. Du har trua på at det vil skje, og det er kjempebra. Ikke gi opp enda kjære deg.

Mange styrkeklemmer<3

Arctic Girlie

29.05.2013 kl.00:02

Dårlig plan! Jeg kjenner selv venner som har vært i akkurat samme mindset som du, og som har greid å kjempe seg tilbake til et liv hvor de har det fantastisk bra.

Å gi opp er aldri et alternativ!

modahl94

29.05.2013 kl.00:03

:(

Mie Cappelen

29.05.2013 kl.00:04

du skal bli bedre! vent å se

innesperret

29.05.2013 kl.00:05

Hei, jeg blir så lei meg. Jeg så du hadde kommentert bloggen min, og jeg klikket meg inn på din. Jeg ber deg; ikke ta ditt eget liv. Det kommer til å bli bedre, vær så snill.

IntimatelyMe

29.05.2013 kl.00:13

Virkelig trist lesning. Håper du finner en måte å komme deg vekk i fra alle de vonde tankene på. En annen måte enn å ta ditt eget liv. Hang in there:)

Malin

29.05.2013 kl.00:15

Du får ikke lov av meg å dø..

jeg elsker deg som venn ._. <3

usfrida

29.05.2013 kl.00:22

Vær så snill, nei. Hold ut! Alt kommer til å bli bedre. I promise :-)

Bare ta kontakt med meg på mail eller noe. Stooor klem

Angelica

29.05.2013 kl.00:28

Kanskje vanskelig å tro, men jeg vet hvordan du har det.. stay strong, I believe in you! <3

DogMinds

29.05.2013 kl.00:28

jeg håper du finner en indre styrke til å fortsette dette livet, til å fortsette å holde ut og se at ting kan endre seg. du kan føle glede igjen. du kan en dag føle at den tunge ryggsekken på kanskje 100kg plutselig har blitt satt igjen et sted uten at du helt var klar over det. men tenk deg den følelsen. tenk deg så deilig. du er enda ung, jeg er også ung, og har et langt og flott liv å leve. det kommer bedre dager, det kan jeg love deg. si fra hvis du trenger å prate, selv om du sikkert har mange mange mange å prate, men ofte kan det hjelpe å prate med en fremmed? vet hva det innebærer å ha angst da jeg selv sliter med dette.. vet litt av hva du går gjennom, men bare litt, kanskje ikke halvparten en gang, men det er vel bedre enn ingenting å kunne snakke med en som kanskje kan forstå din tankegang og dine følelser? det syntes hvertfall jeg :) alltid vanskelig å skulle forklare ting til en som ikke har opplevd indre smerte og angst før.

Lena Øvstetun

29.05.2013 kl.00:29

<3

Marita

29.05.2013 kl.00:30

Ønsker deg god bedring og hold ut! <3

anette

29.05.2013 kl.00:30

hei siste liv

veldig vondt og lese at du er på veg til å gi opp.

Vær så snill ikke gjør det.

Du er unik, og det er mennesker som bryr seg om deg.

ja den kampen du nå harer tøff og vanskelig, jeg vet det selv av erfaring, hvor uttæret og sliten man blir av den evinnelige indre kampen.

Ett lite råd fra meg som kanskje kan være med på å gjøre dine dager enklere..

ta ett valg , bestem deg, ta valget om at fra dagen i dag så kan ingen ting noen gang mer skade deg, ingen kan disse deg nd, du er ikke motakelig for dritt fra andre, kunn konstruktiv kritikk og oppmuntrende ord...Bestem deg for at dette skal du klare, bestem deg for at du skal ta kontrollen over din psyke og deg selv..ta tilbake kontrollen

nei det er ikke enkelt, skal ikke være det, men jeg kan love deg at det vil være verdt det.

Du er for flott til å kaste ditt liv i grus.

Hus du er en vinner...alt fra unnfangelsen, du kampet medflere millioner andre om å komme først til egget, du kom først, og det er det en grunn til...du har en rolle i dette livet, det finnes en plan for deg, du har bare gåttdeg bort.

prøv å se tilbake på hva livet har gitt deg og se hva du har lært, se hvordan det har formet deg til den du er i dag. Pøv å tilgi deg selv prøv å se degselv som en flott person.

Om du skulle trenge noen å snakke med så er det bare å ta kontakt med meg, jeg vil gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg, for du fortjener det, du og fortjener en sjangse, bare fordi du er den du er og du er unik og verdifull.

Klem Anette

Synnilillegull

29.05.2013 kl.00:32

Du er god som du er, vet hvordan det er og ha depresjons problemer , du er god som du er! og en gang i live må du bare lære deg og akseptere deg selv. Du er god nokk for deg selv og alle andre! ikke bekymre deg, du klarer det, stå på! husk, du lever en gang.. det handler ikke om å finne deg selv men skape deg selv :)

sminkelalive

29.05.2013 kl.00:32

Stå på , du fortjener ikke å ta selvmord . Håper det blir bedre etterhvert

Tilde

29.05.2013 kl.00:34

Bare det at du skriver og "truer" med selvmord sier egentlig alt..

Det er de som ikke snakker om det og holder alt inni seg som virkelig gjør det.

Så du får se det positive i det.

Du er nok ikke klar for å dø :)

Sikkert mange som er glad for at du lever :)

Tilde

Twolittlehens

29.05.2013 kl.00:42

Hei :) Ville bare klukke for den eggcellente kommentaren din :) Takk! Selvsagt får du nå en tilbake ;). Fin blogg du har forresten, (klukk).

Åse Sjefsredaktøør

Fjørposten Tidende

0052 Oslo

Ikke her

Goodnighty

29.05.2013 kl.00:44

Vær så snill.. Ikke forlat verden ennå.. Bare være så snill?..<3 noen ganger er alt man kan gjøre å holde ut og være sterk. Det finnes metoder for å holde ut som å være i kontakt med noen, snakke, møte folk, lukte på ting, spise mat (helst mat i hvert fall ._.), sove, se en film, høre på musikk (ikke trist), lese bok osv.. Bare vær så snill å vær sterk, søte deg! Jeg vet du er altfor sterk allerede og har mye å hanske med. Og allikevel så ber jeg deg om å ikke gi opp...<3

Tonje

29.05.2013 kl.00:50

Utrolig leit og høre at du har det så vondt nå .

Håper virkelig du får det bedre i nærmeste fremtid <3

Oliviabrianne

29.05.2013 kl.06:58

Biach common det EKJE DET RETTE Å JØR !!!

Mindreverdig

29.05.2013 kl.07:56

<3 sender deg en varm klem

Charlotte

29.05.2013 kl.08:15

Det er virkelig ikke verdet det, jeg har også slitt med selvskading og depresjoner og selvmordstanker, men du må bare komme deg over det. Begynn med en sport, det hjalp for meg. for å holde tankene unna trener jeg 10 ganger i uka :)

lykke til!

Ida Marie Munthe

29.05.2013 kl.08:49

HALLO!du kan ikke ta selvmord!! .. det er egoistisk! Selv om du har det vondt selv - så bare tenk hvor mange som vil få det vondt når du velger å ta livet ditt??? ..... Det finnes alltid hjelp. ALLTID................

Julianne

29.05.2013 kl.09:50

Hvis du håper på å få det bedre, er det tegn nok i seg selv at selvmord ikke er den riktige løsingen. Jeg har selv vært der du er, for mange år siden. Hvis du klarer å skrive ned 3 ting i livet du er takknemlig for; tre nye ting hver dag i tre uker, vil du også klare å se at det finnes ting å jobbe deg frem mot. Tunellen er IKKE svart i andre enden. Du har mye lyst fremfor deg, men den eneste som kan gjøre noe med det er du.

TFHN

29.05.2013 kl.09:59

Just keep going. Husk at når man har nåd bunden, så er det bare en vei, og det er opp. Jeg har og sliter forsatt med tanker som deg. Snakk med en du stoler 100 % på. Håper bare du finner en løsning. =)

29.05.2013 kl.10:05

Kjære deg....

Som mamma til to blir jeg veldig bekymret når jeg leser din blogg.

Har du ingen der i din nære krets som kan hjelpe deg da?Få snudd dine negative tanker til noe positivt.Du er alt for ung til å dø...har heeele livet foran deg....det MÅ være noen som kan hjelpe deg....ikke gi opp....snakk med noen....vet dine nærmeste om dine vonde tanker? Jeg som mamma hadde gjort alt som sto i min makt til å hjelpe hvis mitt barn hadde det som deg.

Klem :-)

Misfits.blogg.no

29.05.2013 kl.10:11

Du må ikke tenke sånn, nå vet ikke jeg hvordan du føler det inne i deg. Men jeg vet at Gud skapte deg som han skapte alle oss andre. Du kan få alt du vil og du kan oppnå alt du vil. Det er bare deg selv som kan sette deg fri. Jeg og Susu er her hvis du vil prate om hva som helst, du er ikke alene, er veldig viktig at du vet det. Livet er en gave, vanskelig og se det sånn mange ganger, har hatt det veldig vanskelig her i livet jeg ogås, men ikke gi opp !! Du er fantastisk, du må bare se det selv.

Tenk positivt, selvom det er ingen grunn til det, prøv. you can do it. I believe in you. <3 <3

29.05.2013 kl.10:15

Det gjør utrolig vondt å lese noe som dette, ingen, INGEN fortjener å ha det slikt. Jeg har aldri hatt så vondt, men jeg tror virklig ikke at det å ta livet sitt er eneste utvei. Du er så ung! Du har så mye igjen fremfor deg! Livet er ikke så ille som man skulle tro, du må bare si det til deg selv og få deg til å tro på det. Tenk om noen år, månder eller kanskje bare uker, så er livet ditt bedre, du vil ikke gå glipp av det? Det ordner seg nesten alltid, og jeg håper virkelig det ordner seg for deg, VIRKELIG!

theresekristina

29.05.2013 kl.10:18

Får du hjelp? Du har mykje å leve for, det finst alltid eit lyspunkt uansett kor godt gjømt det er. Du kjem til å finne det.

Maren

29.05.2013 kl.10:26

Hei du! For en sterk blogg du har. Og for hvert innlegg jeg leser får jeg tårer i øynene. Du virker som en flott gutt, og ingen fortjener å ha de tankene og "smertene" du har inni deg. Men døden er ikke en løsning lille venn. Ha alltid noen å snakke med, tenk på alle rundt deg som er glad i deg! Livet har sine oppturer og nedturer, og jeg er sikker på at om man får ordentlig hjelp så kan man få leve et fint og fredfullt liv <3 jeg blir redd når du skriver som du gjør. Jeg har mistet mange rundt meg og den seneste var min kjære.. Han tok sitt eget liv. Smerten er ikke til å beskrive, og jeg vet at de rundt deg kommer aldri ha det bra igjen om du tar det valget. Hold motet oppe, hodet høyt, overvinn stemmene i hodet ditt og vis hvem som er sjefen <3 klem

Ronja

29.05.2013 kl.10:28

Vet ikke hva jeg skal si, jeg er bare trist for at du føler det på denne måten

Mona

29.05.2013 kl.11:10

Du må slutte å tenke sånn! Ikke gjør det selv om det er det du vil akkurat nå for ting blir virkelig bedre. Det kan bare ta litt lenger tid så ikke gi opp men kjemp deg igjennom det!<3

Hedda Egerdahl

29.05.2013 kl.12:30

håper du ikke finner på å ta selvmord, ville vært utrolig trist..

juuliaa

29.05.2013 kl.13:13

åhh.. du må bare være sterk!
Nei, du er ikke klar for å dø <3. Tro meg ! Du er ikke det. Snakk med meg? Tvinger deg ikke, men håper du vil. Du kan ta kontakt via bloggen eller på Mail? Det er fælt at folk skal ha det så vondt, men vet akkurat hvordan det er.. Har vært der..

RaversSpeech

29.05.2013 kl.14:44

Jeg vet at det ikke hjelper om folk kommer med kommentarer som; Nei ikke gjør det, jeg elsker deg osv.

Men kan fortelle deg og jeg er innom her titt og stadig fordi du virker som en modig person, og jeg er sikker på at du greier å stå opp for deg selv og leve livet

mimiern

29.05.2013 kl.14:44

Jeg vil bare si deg en ting du er perfekt på din måte du må ikke hindre andre til at de skal vinne ikke skad deg selv, du har sikkert 50% anger i hodet ditt. DU ER TØFF, MEN IKKE GÅ FOR LANGT. <3

fantasyface

29.05.2013 kl.15:37

d e heilt sykt å høre korsn du har d. men å ta live av sæ e ikke den beste mulihetn. veit du e lei å vil bli kvitt smertan men man må bare prøve andre muliheta før å få d bedre. har hadd d bra vanskeli i alle mine år sjøl. ingen venna, blidd mobba, har hadd d vanskeli heime, å i alle åran har alle sakt at æ har hadd en sykdom som har ødelagt skolegangen min å sååsi heile mæ. men æ har jobba me d i snart 18 år å har endeli fådd d sånn høveli som æ vil ha d. man må bare prøve hard nokk å enda meire en d. å om d skal være no så e æ alltids her. sell om du ikje kjenne mæ eller æ kjenne dæ så veit æ korsn d e å ville snakke me folk. folk kan jøre d vanskeli før andre men åsså lettare d veit æ <3

freakdeeluxe

29.05.2013 kl.15:55

Du skal IKKE dø! Fortsett å kjempe så godt du kan! Jeg vet du klarer. Du bare MÅ klare! Er det noen du kan fortelle til at du har slike tanker? Kanskje du kan få hjelp til å få orden på disse tankene? Vær så snill å fortelle noen. Behandleren din hvis du har en?

Bekkamiiin

29.05.2013 kl.16:47

fortsett å være sterk!! en dag vil smerten forsvinne. kanskje ikke med det første, men om man er på bunnen kan det bare gå oppover!

Jesus revolution

29.05.2013 kl.17:00

Du vil finne en glede, en som er mye større enn noe

Annet. Du må ta imot Jesus la han komme inn i

Livet dett. Hvis du kjenner noen kristne kan du

Be de om de kan hjelpe deg, eller du kan gå på

Kirka hver søndag og bli kjent med nye folk,da vil

Du få en ny start på livet, og glemme alt smerten

Og alle tankene om selvmord. Gud elske deg og han

Vil at du skal følge han,og han vil at du skal være

Trygg og ikke ha smerte eller lidelser. :) bare husk

Det GUD ELSKER DEG!!!!!!

Vilde Haugen

29.05.2013 kl.17:03

stå på! Du har ingen rett te å dø! du kan få et fantastisk liv om du fortsette å kjempa! Stay strong! Detta kan du klara. Ein dag vil du kjenna at ting blir bedre.

Benedikte.

29.05.2013 kl.17:14

Hold ut smerten kjære deg, ikke dø, du fortjener ikke og dø og jeg forstår kjempe godt hvordan du har det, sellom jeg kanskje ikke skjenner deg kan jeg ærlig si at jeg føler meg deg, men plis ikke dø da! Det er folk som er glad i deg også, ikkesant? Ikke forlat verden, det hadde vært tungt for veldig mange og oss også!

Sara E

29.05.2013 kl.19:33

Det hele startet da jeg var ca 7 år. Mamma og pappa begynte å krangle veldig mye, og de brydde seg ikke noe om at vi sto å så og hørte på (meg, storesøster, storebror). Mamma beskylte pappa for å se på andre damer, og hun påstod at nobo dama var intrisert i pappa. Søstra til mamma ble fort en del av det hele og de snakket til meg om at pappa gjorde ditt og datt, dro meg med til menigheten osv.

Da jeg var 8 flytta vi. Det var noe mamma tvingte oss til.

Det har vært utrolig store krangler hjemme, slåss kamper, og hat. Har hørt ting barn ikke skal høre , om sex, vold, og andre stygge ord, har sett den ene i familien dra til den andre, dører har blitt sparket i stykker.

Har slått mellom mamma og pappa for at den ene ikke skal flå ned den andre. Jeg har grått på mine kner for at de skal slutte, men de bryr seg ikke.

På grunn av mamma har jeg måttet bytte skole en gang mer en vi har flyttet, og 1,5 år senere flytta vi til andre siden av byen. Mamma vil ikke skilles fra pappa (mest pga. penger tror jeg, hun ville aldri greid å betale for et hus alene). Selv om jeg og søsknene mine sikkert hadde hatt det bedre om de skilte seg.

På det forrige stedet vi bodde fikk jeg en lillebror og nå fikk jeg en lillesøster (et triks fra mamma sin side for at de ikke skulle skilles), men dårlig gjort for oss andre barna (selv om jeg alltid har ønsket meg småsøsken), og ikke misnt dårlig gjort ovenfor dem som blir dratt inn i dette livet.

Storebroren min begynte også å lage bråk hjemme da han gå litt opp tror jeg. Han ble veldig egoistisk kan du si, og holdt seg for det meste borte. Søsteren min ble opptatt og få gode karakterer, mens jeg ikke kunne slutte å bry meg. Har slått til både mamma og pappa for å få dem til å holde kjeft.

Da jeg begynte på ungdomskolen(nå går jeg siste år), kunne jeg nesten ikke takle det lenger. Jeg klarte ikke få bra karakterer, jeg syntes det var vansklig å bli kjent med nye folk, og jeg var så lei av å late som jeg hadde det bra.

Du kan si at livet mitt har hvert en hvit løyn. Jeg har ikke fortalt dette til noen, og selvfølgelig ligger det masse bak alt det jeg har skrevet, har tross alt gått 10 år.

Hele familien har holdt dette skult. Når vi er med andre later vi som alt er perfekt. Selvfølgelig er vi glad i hverandre. Det er derfor alle holder sammen. Familien min er de jeg hater mest her i verden, men det er også de jeg elsker aller høyest.. kunne ofret livet mitt for de. Men det er det som gjør alt så komplisert.

Har grått hver natt i 4 år, slutte midt i 10 klasse, da slutta jeg å bry meg om ting, bryr meg ikke lenger om karakterer, om å være populær, bryr meg ikke om jeg dommer meg ut..osv.

Siden 8/9 klasse har jeg på allvor ønsket å dø, bedt til gud om det osv. Fantasert om måter å dø på.

Noen ganger vil jeg dø for å hevne meg på familien min. Men det er også dem som holder meg tilbake, og kanskje mest småsøsknene mine som nå bare er 6 og 4 år. De hadde aldri fortjent å minste storesøsteren sin. Alt i familien har roet seg veldig ned.

Men alt med meg har bare blitt verre og verre. Jeg ser ikke no fremtid for meg. Og jeg ønsker ikke å ha en heller.

Caroline Sømme

29.05.2013 kl.19:51

dette var virkelig trist å lese! håper alt ordner seg for deg og at ting blir bedre!

Vilde

29.05.2013 kl.20:23

Utrolig leit å høre! Vet ikke åssen du har det,klarer ikke å forestille meg hvor forferdelig det må være. Men du må ikke gi opp! Det finnes alltid et håp! Selv om du ikke tror det nå,så er det alltid et håp, vær sterk, jeg har troa på deg. Alt skal nok ordne seg! Ikke tenk tanken på å dø engang. Don't give up!❤

cceline

29.05.2013 kl.21:08

Dårlig plan! Jeg lover at det blir bedre om ikke så altfor lenge! :-) STAY STRONG!

Renate Sofie <3

29.05.2013 kl.22:00

Ha troen på at ting blir bedre, for livet har en merkelig måte å vri seg i positiv retning etter hvert når alt føles grått.. Stå på, hold ut og vit at vi alle støtter og er her for deg!! <3

Meg

30.05.2013 kl.02:49

Jeg vet akkurat hvordan du har det, og har hatt flere selvmordsforsøk selv. Jeg vet hvordan det er når livet er så tungt at man ikke orker mer, og man føler seg som en byrde for andre og man føler alle hadde vært bedre uten deg. Jeg vet det er tungt og impulser kommer sigende "tenk om jeg hadde gjort det og det, og det hadde vært en lett måte å dø på", nå har jeg ikke lest bloggen din kun dette innlegget. Men det blir bedre. Jeg fikk 30 ECT behandlinger og har nå kommet meg litt opp av grøften. Sliter enda med tanker om selvmord, men har ikke lenger impulser og planer. Det er til og med noen øyeblikk der jeg ser fram til ting og føler glede for andre mennesker. Det blir bedre. Håper du har noen som passer godt på deg og at du er like ærlig med eventuelle psykologer som du er her på bloggen. Det hjelper å si ifra! <3

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits