ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

LESERINNLEGG: -Min Mor var ALLTID på rommet og Drakk!

Kommer aldri ut av problemene, Når et problem er over begynner et nytt.

Mitt liv har aldri vært enkelt, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.

11 år gammel var da det hele startet, det jeg kunne se. Det var mye jeg ikke fikk med meg, som at mamma hadde drukket i flere år. Det var da de ( pappa) bestemte seg for at de skulle skilles. Det var noe jeg ikke taklet veldig bra, jeg skulle bo med mamma og alt skulle bli bra, men slik gikk det ikke. De bodde sammen nesten i 1 år før mamma fant seg leilighet. 
Mens hun bodde hjemme var hun alltid på rommet og drakk, jeg hørte lyden av en boks som hun åpnet. hver dag. hver time. Oppi alt dette døde min aller beste venn, ho var bare helt fantastisk, når ho var borte så hadde jeg ingen. 
 
Skolen ble tøffer og jeg slet med å følge med. Jeg kom meg ut av barneskolen og over på ungdomsskolen.
Da ble det ikke bedre, vi kom i en stor klasse og jeg fikk ofte tilbakefall om mamma og venninna mi, jeg kunne sitte på skolen og gråte hver dag. hver natt. Jeg snakket en del med lærere, men det hjalp ikke.
Som sagt så skulle jeg jo bo hos mamma men det likte jeg ikke, jeg ble kvalm av røyklukt og all alkoholen jeg viste ho hadde, ho var ofte inne på sykehuset og vi var mest hos pappa, jeg har en  store søster og to småbrødre.
søstra mi vet hvordan dette er, ho har selv vert oppi det. Mamma tok alle hennes konf penger og brukte de på røyk og øl.
ho ville jo selvfølgelig ikke at mamma skulle ødelegge for meg og, men det klarte ho jo. ho var ikke i min konf som var for en måned siden og laget masse styr rund det. ho skrev på face veggen til s.mamma at jeg hadde sagt at ho ikke var velkommen, det knuste meg helt. på veggen liksom ikke chaten...
Oppi alt dette sluttet jeg og spise og ble veldig syk, men jeg kom ut av det igjen. den siste tiden har skolen gått ned og jeg har ikke gjort noe der, vet ikke hvorfor jeg egentlig er der men men. Selvskading har også blitt en del av hverdagen jeg ikke kommer ut av. og forholdet til mat er veldig rart, jeg kan spise  masse men når jeg ser på vekta at jeg har gått opp så slutter jeg og spise.
Når et problem er over begynner et nytt.. nå har jeg ikke kontakt med mamma.. det er hardt men jeg må kan ikke gi ho flere sjanser ho har allerede sviktet meg alt for mange ganger.
Heldigvis får jeg hjelp nå og skal nok snart inn på bup. Jeg får den meste hjelpen fra skolen og ste.mor som er helt fantastisk og ha.

Skrevet av icryalone.blogg.no

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har du slitt mye psykisk, eller sliter du enda? Send inn ditt leserinnlegg til slpost@live.no

Du kan velge selv om du vil være anonym.

7 kommentarer

icryalone

29.05.2013 kl.17:25

takk, Nå har mamma blitt hevet ut av leilighet også, så ho har ingen steder og bo fordi det er ingen som vil hjelp hun legere.. Hun har ødelagt alt med sin familie.

Nathalie Gjesdal

29.05.2013 kl.17:27

Utrolig kvalmende at noen kan stjele penger fra sine egne barn!

icryalone

29.05.2013 kl.17:37

ja.. og bruke de på alkohol...

Annie og Helene

29.05.2013 kl.18:09

Så fælt.. Alkohol ødelegger for så mye..

Renate Sofie <3

29.05.2013 kl.22:01

Huff, synes skikkelig synd på deg .. :c

Stine Løkke Foss

30.05.2013 kl.14:04

Uff =( ikke godt å vokse opp sånn. Tenker på deg, håper du klarer deg fint selv nå <3

icryalone

30.05.2013 kl.15:29

<3

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits