ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Jeg er UVERDIG!

 

Akkurat nå føler jeg meg uverdig. Et uverdig menneske som ikke kan tale for seg, men det var mye verre i går da jeg skrev innlegget i går. For meg var den tiden inne for å dø, men handlingene ble vanskelig å utføre da jeg hadde en kjøttkniv i høyre hånd. 

Jeg var nervøs, og tenkte der og da at jeg var et uverdig menneske som kunne glemme ordet; verdifull

Uverdig er et sterkt ord når man tilknytter mennesker i en setting. Det sier jo litt, men jeg skriver det fordi jeg har den følelsen som et uverdig menneske. Jeg har mistet mye av selvtilliten og troverdigheten til meg selv og fremtiden. 

 

Følg meg på facebook her

10 kommentarer

Du er verdifull <3 .. Og du skal ikke dø <3

icryalone

29.05.2013 kl.21:15

:( trist og høre at du har det slik.. ta en dag om gangen <3

Linda

29.05.2013 kl.21:48

Trist å se at du føler deg slik.. Selv om jeg ikke kjenner deg så kan jeg si at du så absolutt ikke er uverdig! Du er kjempeverdifull! For familien din og for de andre som bryr seg om deg, for alle som er rundt deg i verden <3 Tenk så forferdelig de som er glad i deg hadde hatt det om du ble borte!

Sunnerematvrak

30.05.2013 kl.00:15

Jeg kjenner deg heller ikke, men kan nesten med hånden på hjertet si at for noen betyr du noe. Om det ikke er familie eller venner, er det garantert en annen som på en eller annen form setter pris på deg. Uff, får vondt av å lese hvor vondt du har det, håper jeg aldri må føle meg slik. Jeg skjønner utifra innleggene dine at du er sliten psykisk, men bare hold ut litt til. Finn noe eller noen som kan hjelpe deg med å finne livsgnisten tilbake! Ta vare på deg selv, vi er mange som tenker på deg i ny og ne og som ikke vil se deg forsvinne :)

camilovesalmosteverything

30.05.2013 kl.02:09

Det er du ikke.. Hvis du er det,så er jeg det også..

Line

30.05.2013 kl.07:26

Du er ikke uverdig!

En du ikke kjenner..

30.05.2013 kl.13:02

Jeg vet ikke.. Jeg skulle gjerne sakt noe, men det finnes ikke ord for det jeg har i hodet.

Når jeg leser dette, føles det som om jeg får ett hull i hjertet.Jeg får tårer i øynene og får lyst til å dra dit du er og trøste deg.

Men en ting jeg vil du skal huske: ALDRI GI OPP!

milla89

30.05.2013 kl.14:01

Hei! trist å lese at du har det som du har. Du må love meg en ting og det er at du aldri aldri gir opp uansett hvor mørkt ting er så finnes lys i tunnelen. snakker om erfaring. Har selv vært nede mange ganger men du er verdifull husk det! Stå på og never give up!

Mirandapusekatt

31.05.2013 kl.11:01

jeg vil være vennen din

Karoline

31.05.2013 kl.21:00

Gud skapte deg i stt eget bilde, og du er mer verdifull en du kan tro! Vedder på at ingen tenker så dårlig om deg som deg selv, stå på!

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits