ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

LESERINNLEGG: -Jeg har prøvd Selvmord!

Det har alltid vært der, mamma har vært og er alkoholiker. Når jeg va beibi og sånt så skjedde det ikke så mye som jeg vet om da, men når jeg begynte på skolen og sånt så skjønte jeg jo litt mer og vi har flyttet hit og dit og jeg har sikkert hatt 100 stefedre. 

Mamma var der aldri for meg, hun viste ikke om bulimien, hun viste ikke hvor jeg var mesteparten av tiden, jeg fortalte og forteller ingenting til henne nå heller. Hun vet ingenting om det jeg gjør eller har gjort, dessuten så hvis jeg har prøvd å si noe så har hun ikke trodd på meg. Hun vet ikke det at jeg har blitt voldtatt 3 ganger av samme fyr og han fikk ikke fengsel engang. 
Mamma vet ikke det at jeg har kuttet meg selv, tatt piller eller prøvd og tatt selvmord. Jeg lærte meg og spy sånn at ingen hørte det eller så spydde jeg når ingen var hjemme. 

Mamma er alkoholiker og derfor flyttet jeg derifra og til dit jeg er nå og jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre. 
Jeg er glad jeg er ferdig med mamma, hun er alkoholiker men innrømmer ikke det engang. Jeg har sakt hun skal gå til psykolog så sier hun at hun skal det, men skjer det? nope. Jeg har gått til psykolog og det har hjulpet meg så sinssykt.
Helt siden første klasse så har hun vært full de fleste dagene eller om kveldene, jeg har fått gjennomgå med at jeg er en stygg datter og jeg hører ikke hjemme og hun angrer på at hun ikke tok abort og jeg horer rundt og sånne ting. 
Ble faktisk beskyldt for å ha sex med stefaren min, noe som aldri har skjedd og kommer aldri til og skje. Hun har også sakt at jeg var gravid med barnet til stefaderen, noe som heller ikke er sant. Da var det dråpen for meg at jeg skulle ikke leve under samme tak som den paranoide menneske der. Vi er 2 forskjellige personer, helt forskjellige. Det er nesten som om jeg er mora og hun er datter. 

Jeg er glad i henne da, vi har fått være med på mye. Syden turer, sverige turer og ja whatever, alt vi har gjort også. Sinnsykt glad for det og glad i hun når vi ikke krangler eller når hun er full. Vi har aldri vært sammensveiset som mange på min alder er med sine mødre. Folk spør om hvor mamma er og da sier jeg at hun bor ikke hær, det er bare meg som har flyttet opp. Litt irriterenes egentlig. 
Jeg liker det heller ikke at folk spør så mye om hvorfor jeg flyttet hit liksom. 

Mamma og jeg har alltid kranglet, det har aldri gått en dag der vi ikke har kranglet. Jeg måtte også flytte fordi jeg holdt på og slå hun, fordi jeg holdt på og banke henne opp. Brutalt ja, men jeg gjorde det ikke, jeg flyttet for våres begge sin skyld. 
Jeg vil ikke slå min egen mor og da måtte jeg flytte sånn at jeg ikke hadde kommet i fengsel og hun kunne endt opp som noe helt annet. 

Jeg er glad for at jeg flyttet hit, jeg slipper å tenke på hva hun gjør eller hva jeg må gjøre for at hun blir glad. Jeg slipper stresse, jeg slipper skuldrene mine ned, jeg tenker ikke på det så mye. Jeg har venner og alt som støtter meg hvis "hitler" ringer. Vi støtter hverandre, jeg er glad jeg flyttet opp.

Jeg har vært igjennom mye mer enn det her på mine snart 20 år på denne kloden, jeg har prøvd å tatt selvmord men har ikke klart det pga småsøskene mine. Jeg har skjert meg, har småe arr på armene og noen på lårene og magen. Jeg har hatt bulimi, men har det ikke nå lengre. Jeg har og er psykisk sliten, jeg får heller ikke hjelp fra psykolog mer for dem mener at jeg ikke trenger det.  Jeg er både fysisk og psykisk sliten. Jeg er lei, dødslei. Mange ganger har jeg tenkt å ta mitt eget liv, men jeg gjør det ikke fordi jeg har småsøsken og annen familie. Moren min får ikke trekke meg ned i grøten sin for å si det på den måten!

 

ANONYM

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Har du slitt mye psykisk, eller sliter du enda? Send inn ditt leserinnlegg til slpost@live.no

Du kan velge selv om du vil være anonym.

6 kommentarer

Nyhetsbloggen

30.05.2013 kl.11:43

Veldig trist lese hvordan du har hat, og har det. Håper det skal ordne seg for deg i fremtiden. Vær sterk, og ikke gi opp. Skal be for deg. Ha en fin dag! : ) Nyhetsbloggen følger bloggen din! : )

milla89

30.05.2013 kl.13:51

Hei! Veldig trist og lese at du har det så vondt. Jeg håper ting blir bedre for deg, Men du må love meg en ting og det er å aldri gi opp! Aldri uansett hvor mørkt ting kan se ut så finnes det alltid lys i enden av tunnelen. Jeg har har vært nede mange ganger selv men som oftest de gangene du ønsker å gi opp er de gangene en opptur er på vei inn i livet. Så stå på!

KIA

30.05.2013 kl.13:52

Jeg hadde en selvmordstanke senest i gårkveld. Jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere det, men det hjelper å tenke på de jeg er glad i eller å holde meg aktiv. Jeg tror man må finne sin mening med livet, jeg håper du har funnet eller finner din og at det blir lettere med tiden.

Sender deg varme tanker <3

milla89

30.05.2013 kl.13:53

Hei! Veldig trist å lese at du har det sånn som du har. Men du må love meg en ting og det er at du aldri aldri gir opp uansett hvor mørkt ting ser ud! Det finnes alltid lys i enden av tunnelen. Jeg har vært nede flerne ganger selv og jeg snakker om erfaring. Oftest de gangene du ønsker å gi opp er de gangene en opptur er på vei innover i livet! Så stå på videre!

milla89

30.05.2013 kl.13:57

Hei! Veldig trist å lese at du har det som du har det. Men du må love meg en ting og det er at du aldri aldri gir opp uansett hvor mørkt ting ser ud! Det finnes alltid lys i enden av tunnelen. Snakker om erfaring, har vert nede mange ganger selv. Og oftest de gangene du ønsker å gi opp er da enn opptur er på vei i livet! Stå på og aldri gi deg!

The L.A. Unicorn

30.05.2013 kl.14:19

SV: Tusen takk!

Forferdelig historie dette, men tøft av skribenten å formidle dette. Skriving er tross alt terapi! Ønsker deg det beste på din vei til aksept og et gladere liv! Varme hilsner.

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits