ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

SELVMORD ER MITT SVAR!

 

Jeg kjenner fortsatt at jeg er i den svarte boksen. En svart boks som inneholder mange negative og svarte tanker om min fremtid. En svart boks som truer mine omgivelser og den tryggheten som jeg hadde tidligere. Den tryggheten kan ikke være noe særlig god etter å ha fått selvmordstanker. Det renner inn med negative tanker om meg selv og tanker om andre folk. 

Jeg vil ut av denne boksen og bygge en fremtid, der jeg kan føle meg trygg og sikker på at livet mitt er verdt noe. Jeg er sikker på at en gong i fremtiden vil det bli bedre, men jeg vil helst ikke at en fremtidn skal bygge fra den dårlige psyken min. Jeg er veldig lei av livet mitt, og klarte ikke å ta mitt eget liv for noen dager siden... Men jeg har en sterk drøm om å forlate verden, og det tror jeg det er det beste for å unngå den psykiske smerten som jeg må gå!

Jeg vil ta mitt eget liv, og det tror jeg det er en god løsning for å komme vekk fra det mentale problemet!

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER


15 kommentarer

jiiji

30.05.2013 kl.15:05

bare du vet hvor din egen grense går, og bare du kan ta dette valget. jeg har selv hvert der så mange ganger og kjenner følelsen så godt. bare du kan velge om du vil ha hjelp eller ikke, og folk burde respektere ditt valg. ønsker du hjelp - søk det, ønsker du noen å prate med, bare ta kontakt.

Victoria

30.05.2013 kl.15:13

Hei, jeg forstår veldig godt hvordan du har det. Har selv hatt det tungt psykisk lenge og jeg er ennå ikke frisk, de tunge, mørke tankene kommer ofte tilbake. Jeg vet ikke hvordan man skal bli bedre, skulle ønske jeg gjorde det, men jeg prøver bare å gjøre det beste ut av ting der og da. Det aller viktigste er å aldri gi opp! Fortsett å kjempe mot de tankene, for de er ikke sanne.

Karin Kira

30.05.2013 kl.15:20

Know that feeling. du er ikke den eneste. men som min venn altid sier "det kommer til å bli bedre" men jeg tror det nesten ikke.
Selvmord er ikke svaret, det er noe hode ditt tror, hode ditt lurer deg til å tro det... Det er ikke sant.. <3

proudbelieber1994

30.05.2013 kl.15:50

jeg kan ikke akkurat føle åssen du har det .. men jeg støtter deg, det er ikke alltid at livet kan være så lett når det har vært vondt så lenge. men det går over, det er ikke lett. men du må bygge ditt eget liv , og svare ja på at du skal få det fint. du får deg en familie, og plutselig slutter disse tankene dine å gå 24\7 i hodet ditt. ingen vil at noen skal ta selvmord, men noen klarer bare ikke fortsette livet etter lange år med vonde minner. det var en 26 år gammel gutt som tok selvmord nå på grunn av dårlig økonimi , det er en dårlig slutt på livet. bare du bestemmer deg på det klarer du det fint. hvis ikke så følger du det du tenker, ingen ska bestemme over deg , det er ditt liv , dine valg . du er voksen ,ingen bestemmer over deg. men du burde huske på at det er sant ; du får en framtid om du bare vil, og den kommer til å bli bra om du vil at den skal bli det :)

håper tankene går litt mindre i hodet ditt. det er vondt. jeg har en venninne som tenker på selvmord også , og det skremmer meg . med deg også ... så følg ditt valg. det er ingen absolutt ingen som kan bestemme over deg.

håper sterkt på at du klarer å bygge deg opp, be strong <3

Karita Ree Sola

30.05.2013 kl.16:13

ikke ta livet ditt, det er gull verdt!

Kevin Kyo Nightwolf

30.05.2013 kl.16:16

hei :) jeg ser en del av innleggene dine, jeg vil fåreslå noe som fungerer, akkurat nå er jeg innlagt på lier psykeriatri nettop pga selvmord, og det fungerer, her får jeg faktisk hjelp, kanskje det kunne funket for deg også? :)

Lisa♥

30.05.2013 kl.16:50

Jeg kan ikke si at jeg vet hva du snakker om, eller at det kommer til å bli bedre. Likevel vil jeg ikke råde deg til å gjøre noe så drastisk. Du kan få hjelp! Likevel så vet jeg egentlig ikke helt hva jeg snakker om, fordi jeg har det ikke sånn.

30.05.2013 kl.17:02

Psykolog

jknegledesign

30.05.2013 kl.17:51

Den psykiske smerten du kjenner nå, kommer ikke til å vare for alltid. Vær sterk og ikke gi opp <3 (jeg har troen på at du kan klare det)

Christina

30.05.2013 kl.18:27

Det finnes så mye hjelp i dag. Noen å snakke med. Det hjelper. Ikke la de tankene ta overhånd.

Sara E

30.05.2013 kl.21:53

Har slitt veldig mye det siste året med vondt i hodet, magen, kastet opp, orker ikke dra på skolen, dusje, leve. Dro til legen. Fikk bl.a. vite at jeg hadde mangel på jern, men vi snakket også om andre ting. Hun spurte meg flere spørsmål, hun sa: "ikke det at jeg tror det, men det er noe jeg er forpliktet til å spørre om... har du noen gang hatt selvmords tanker?".

Jeg kjønte jo med en gang at det var dette hun skulle til å spørre meg om, men likevell, det føltes som det gikk i sakte film. Tankene raste gjennom hodet. Jeg svarte "nei", samtidig som hodet raste gjennom sannheten, med episoder der jeg faktisk har vert nær å ta mit eget liv.

Hun sa jeg lå på grensa til å være lett deprimert. Men det var så mange spørsmål jeg løy på.

Jeg syntes det selv er trist og dumt og høre at det er andre folk som også vil ta sitt eget liv, selv om jeg ønsker det samme selv er det likevel ikke noe man vil høre.

KEEP CALM AND...

30.05.2013 kl.23:32

Huff, dette høres ikke bra ut i det hele tatt! Du burde kanskje prøve å fokusere på andre ting, og prøve å legge fra deg de negative tankene. Det er veldig hva man gjøre det til selv. Tror ikke jeg har så mye å si på dette, men jeg synes virkelig at du skaffer deg psykologisk hjelp. Det er det miste du kan gjøre for deg selv. GIVE YOURSELF A TRY! Hang in there, jeg heier på deg og livet! :)

Annette Heimland

31.05.2013 kl.02:31

Stay strong<3

Birgitte

31.05.2013 kl.08:59

Selvmord er ikke den rett løsning og ikke ta ditt eg liv det er ikkje verdt det! Vær sterk! Det kommer til å bli bedre:)

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits