ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Selvmords Forsøk #3

En dag da jeg kom hjem fra et arrangement fikk jeg angst. Den angsten var en uvanlig følelse siden denne type følelsen var så sterk nok til å ta selvmord. Jeg satt i stuen og funderte på livet, funderte på hvordan jeg skulle håndtere et slik problem. Det stakk så iherdig i magen, den følelsen om å at nå er livet ute var en gufsen følelse. Jeg vil ikke ta mitt eget liv, men jeg hadde funnet et tau som jeg kunne ta runndt halsen... Det forsøket ble en realitet, og det var ikke dette jeg hadde forestilt. Forestilt meg til å bitte et tau rundt halsen, og henge meg i et tre. 

Jeg prøvde flere gonger, men jeg ailet om og om igjen. Helt utrolig at det går an, men denne gongen var det slutt for forsøket. Jeg hadde bare så lyst til å gjøre flere gonger til, men det var litt rart siden det ikke ville gå. Det var noen som ville gjøre meg vell, noen som nektet at jeg skulle ta mitt eget liv. Kroppen nektet å la dette gå - Alt gikk galt, og det var ikke akkurat dette jeg hadde sett for meg. 

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK


7 kommentarer

Svartfoto-foto & hverdag

31.05.2013 kl.20:54

har angst selv stå opp

Mari Brennhovd

31.05.2013 kl.21:28

Om du trenger noen å snakke med, så kan du kontakte meg på epost: mbrennhovd@yahoo.com

Jeg er kanskje ung, men jeg vil mer enn gjerne hjelpe til :)

Hilde-Gunn

31.05.2013 kl.22:26

Du trenger hjelp !

Vet det er vanskelig for meg og si, men jeg kan love deg at hvis du kontakter psykolog vil det gjøre deg så mye bedre! du kan få så mye hjelp ! jeg har hatt angst selv, og vet hvordan det er.. jeg har hatt selvmordstanker selv. Men etter jeg endelig turte og si at jeg trengte hjelp, har alt forandret seg. Nå elsker jeg livet og jeg kan leve det akkurat slik jeg vil og gjøre det som er best for meg. Og det gjelder allesammen! Ikke ta livet for gitt, det har så mye fint og by på. Grip tak i det, Grip sjangsen til og gjøre en endring ! ta steg for steg... Ikke vent , Gjør det NÅ ! jeg lover at du aldri kommer til å angre !

~ Cristina

31.05.2013 kl.22:58

Det er bra at forsøket ikke ble vellykket, vi vil ikke miste medmennesker. Husk at det er alltid noen som setter pris på at akkurat du snakker til dem, er venner med dem og lignende :)

Sv: Tusen tusen takk :D

dragonqueen

01.06.2013 kl.00:10

Jeg vet hvordan den førelsen er ja....men det var tydeligvis ikke meningen at du skulle dø. Noen tror det er skjebnen og andre tror på skytsengler, kanskje det er omtrent det samme....men det er desverre sånn at noen av oss må lide mere enn andre for å komme gjennom livet, håper du tar vare på de små stundene med ren glede ;)

Geir

02.06.2013 kl.02:41

Vi går på en vei med tuneller. Det er ikke en gruve eller grotte man må snu i. Tanken på selvmord er alltid verst like før en ser lyset i den andre enden. Bit tenna sammen og om nødvendig lev ett sekund om gangen. Det måtte jeg gjøre. Til slutt etter litt lang tid såg jeg lyset. Da kommer også belønningen mørket ville hindre en i å få. Stå på om problemer av denne typen gjentar seg.

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits