ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

OPPTAK: Her tar to tvillinger Selvmord!

Det er så skremmende når folk blir vitne til mennesker som tar selvmord. Dette er en klipp som skjedde i England i 2010 da to tvillinger fra Sverige tok selvmord. Dette var noe som ikke var planlagt av en filmteam... Dette var helt tilfeldig... Jeg vurdere å ta selvmord, men jeg innser konsekvensen dersom jeg skulle tatt mitt eget liv. Familien må sitte igjen med sorg og ansvar. Den biten har hindret meg flere gonger!

 

 

11 kommentarer

Monica :)

04.06.2013 kl.14:08

Bra du ikke har tatt selvmord! Har selv vært i den situasjonen, der jeg ville ta mitt eget liv! Jeg sleit med angst, depresjoner, ble mobbet til de grader på skolen... men heldigvis tok jeg ikke selvmord! Jeg oppsøkte hjelp hos legen min, for verken psykolog eller noen ting funket! Jeg fikk noen medisiner (antideprisiva) som hjelpte både på angst og depresjoner! Jeg går fortsatt på de medisinene, men holder på å trappe ned på de. De har hjelpt meg veldig mye! :) Håper det går bra med deg!! :) Hjelper å oppsøke hjelp :) Vet ikke om du har prøvd det? :) Ha en fin dag! Klem

Ida Nordland Kristiansen

04.06.2013 kl.14:16

koffor i helvete legger du ut dette? skikkelig gøy for familien til de drepte, sant?! i tillegg kan dette trigge andre og jeg driter i om du er veldig deppa, for dette fører ingenting bra med seg!

Siste Liv

04.06.2013 kl.14:28

Ida Nordland Kristiansen: Godt spørsmål :) Mitt spørsmål er hvorfor du så klippet? Du er tross alt inn på en blogg som er eid av en person som ønsker å ta selvmord. Så du må regne med at jeg legger ut slike materialer på min blogg.

Det er viktig å legge ut innlegg der folk innser at det er en konsekvens i slike handlinger. Handlinger som å ta sitt eget liv.... Jeg har innsett den, men har fortsatt tankene!

Linda Marielle

04.06.2013 kl.14:58

Ida: Filmen ligger allerede ute på youtube, og det har vært vist på nyhetene sikkert opptil flere ganger, tilbake i 2010, så at klippet deles på en blogg 2 år etter hendelsen tror jeg ikke kommer til å påvirke de pårørende, mest for at de nok ikke kommer til å i det hele tatt vite av det.

Siste Liv: Nå er jo dette et forsøk på selvmord, ikke selvmord (da de mislyktes). Og om du har så sterke tanker om å ta selvmord, så synes jeg først at du burde få tak i all den hjelp du kan få; lege, psykolog/psykiater (medisiner), prate med noen du kanskje kjenner som har greie på psykisk helse. Jeg for eksempel hadde masse hjelp i sosiallærern min på videregående.

Siste Liv

04.06.2013 kl.15:03

Linda Marielle: Det er lite sjans om det vil påvirke de pårørende som du sier. Så grunnen til at jeg la den videoen ut er jo for å skremme folk. At folk innse at det er en konsekvens... og det er en fin trening for meg selv som har slike tanker! :)

Jeg har fått hjelp fra psykisk helsetjeneste, men får ikke akkurat så god hjelp etter det jeg føler da!

Ida Nordland Kristiansen

04.06.2013 kl.16:40

eg så ikkje klippet faktisk, og eg vet du har selvmordstanker. Mange får ikkje den behandlingen de trenger, håper du klarer å si det til de/finne noen andre som kan hjelpe deg ;-)

Sunnerematvrak

04.06.2013 kl.19:38

Tørr ikke klikke på play jeg..... hva er det man egentlig ser.....? Jeg pleier å være den som MÅ se på videoer man ikke burde se, men denne gangen bestemte jeg meg for å spørre på forhånd for å være forberedt.... Kommer jeg til å huske klippet flere dager fremover?

Siste Liv

04.06.2013 kl.19:40

Sunnerematvrak: Det er et klipp som viser to jenter som prøver selvmord ved å hoppe i veien, men failer! Denne videoen er for å skremme leserne slik at de kan innse konsekvensen, at selvmord er ikke en rett måte for å få fred

freakdeeluxe

04.06.2013 kl.20:32

Har sett klippet før. Det er et ganske sykt klipp. Men det finnes mange slike videoer, så skjønner ikke helt hva som gjør dette klippet så mye værre? Hvorfor skal akkuratt det klippet skremme meg fra selvmord? Jeg ser kun 2 kvinner som har det forferdelig vannskelig, og som er desperate etter å føle noe annet enn sorg. Selvfølgelig, ingen fortjener å være vitne til noe slikt noe. Absolutt ingen. Når du sier "slik at de skal innse konsekvensen?" hva tenker du egentlig på da? Jeg har litt problemer med å tolke innlegget. MEN, er jo selvfølgelig enig i at selvmord IKKE er en bra løsning ;)
Shit... aldri ta selvmord <3. bra å dele sånt på en måte, for at andre kanskje skal revurdere sine tanker om selvmord.. Og hva Ida mener, godt spørsmål... det ligger jo allerede på youtube.. ser ikke problemet i at du deler det på bloggen.

vidaskulstad

05.06.2013 kl.00:20

Selvmord er egoistisk.

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits