ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

JEG BLE MOBBET!

Det er mange som er åpne om hvordan de ble mobbet, og det er utrolig trist at noen blir mobbet fordi de er annerledes. Jeg ble mobbet flere gonger, og var ikke flink til å snakka da jeg var mindre. Jeg stammet ofte og var ikke perfekt nok da jeg gikk på ungdomskolen. Jeg tror når folk blir mobba så føler de er svake og er låst på en måte, men det jeg tror; er at mobberne sliter selv. Mobberne har dårlig selvtillit og blir ikke akseptert fordi de er seg selv. 

Hvorfor kunne folk mobbe meg? Hva var grunnen til det? Hva oppnår mobberne med å sjikanere andre? Vi er jo tross alt forskjellige, og det er noe jeg er ganske glad for, men jeg forstår liksom ikke hva grunnen er til å se ned på mennesker som ikke kan noe for det. Jeg blir veldig sint, og rett og slett lei meg når jeg ser andre mobber folk. Jeg har vært vitne til mange som har blit sjikanert, og jeg er ikke noe særlig blid når jeg ser slike hendelser. Jeg holder ikke kjeft og sier fra når jeg ser mobbing. 

Det er også mange som er redd for å si fra. Redd for at de skal bli involvert og blir mobbet fordi de sier i fra. Jeg vet dersom du er tydelig og sier rett ut til mobberne, og ha et godt øyekontakt så vil du skremme dem. Skremme dem til å innse konsekvensen over hva de har gjort. Det er utrolig latterlig og avskyelig at mobberne kan være så jævlige noen gonger. Jeg har bare lyst til å gråte, og grunnen til at jeg skriver dette er at dette er et tema som er viktig å ta opp. 

Mine spørsmål til mobberne: Er dette noe du blir bedre av? Øker din selvtillit ved å skade andre? Hva oppnår du med dette? Hvordan ville du følte dersom du var i samme posisjon som et mobbeoffer? Finnes det noe konkret begrunnelse om hvorfor du gjør dette? Hva ville du gjort dersom du var meg?

Det er mange gode spørsmål som kan få en mobber til å måpe. Til å innse at dette er feil og at man ødelegger et menneske mentalt. 46% til sammen på verdensbasis, som blir mobba tar sitt eget liv etter å ha blitt utsatt for sjikanering. Dette er menneskeliv vi kunne unngått!

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER

 

Dette er en video jeg vil gjerne dele dere med:

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Send inn ditt leserinnlegg til slpost@live.no - Valgfritt om du vil være ANONYM, men skriv det i mailen. 

9 kommentarer

justceleb

04.06.2013 kl.17:59

Helt rett i det du sier. Dette var en trist video, men veldig fint at mange offere står på og tenker på det positive..

Marthe Bjørnsen

04.06.2013 kl.18:31

Utrolig fin video! begynte nesten å gråte der.. :(

Cindy Madeleine

04.06.2013 kl.19:40

Det er utrolig trist at du opplever deg, men som sagt syntes jeg det er herlig at du er tøff nok til å skrive innlegg om det utrolige depressive livet ditt.
uff!

camilovesalmosteverything

04.06.2013 kl.22:32

Jeg ble mobbet fra barneskolen til videregående.. Jeg tenker litt på det fremdeles,men ikke like mye.
Mobbing er forferdelig.. selv blitt det.. holder på å skrive et leserinnlegg som jeg skal sende deg, tar bare litt tid.

chaarlotte1999

04.06.2013 kl.23:51

Jeg begynte å gråte av denne videoen! Jeg skjønner hvordan Sandra har det, og det er ikke lett i det hele tatt! Jeg syns det er utrolig fint at du deler denne video på bloggen! Dette kan være et stort og fint forbilde for de som holder på meg selvskading og sånt! UTROLIG fint innlegg! Digger bloggen også,

Anastasia

07.06.2013 kl.11:39

Jeg mener nå at uansett om den som mobber sliter med seg selv så gir det den ingen grunn til å rakke ned på andre. Har man ikke bra med seg selv så får man gå til psykolog eller andre å snakke istedenfor å ødelegge andre sitt liv. Og mener også at foreldrene har et ansvar å forklare deres barn er slike ting er ikke aktuelt. Det er veldig trist at du ble mobbet og ingen fortjener å bli behandlet på den måten. Ble selv mobbet fordi jeg hadde kviser og dette er noe som har skapt store problemer fra dag en. og det gikk så langt som at jeg nå rett og slett hater ansiktet mitt.

07.06.2013 kl.22:06

Jeg har tårer i øynene. jeg synes utrolig syn på deg. Jeg er utrolig glad får at du fikk deg en god venn :) Du er utrolig sterk som kommer deg gjennom så mye.

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits