ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Hvem er jeg?

Det er noen som er kjempe nysgjerrig for å vite hvem som står bak denne bloggen. Noen vet det, og de har taushetsplikt for å ikke si hvem jeg personlig er. Det som er så vondt med dette er at jeg velger å være en anonym blogger, men en gong i fremtiden kommer jeg til å presentere hvem jeg er. Jeg har slitt lenge med mentale lidelser, og jeg jobber hardt for å bli frisk. For å kunne innse at det finnes en fremtid med nye muligheter. 

Dersom 2400 personer kommer til å følge meg på facebook her, så kommer jeg til å presentere med navn og rykte. Ellers vil jeg være anonym til dess. Grunnen til at jeg har en blogg er at det er mange som sliter og er i samme situasjon som meg. 

Vil du vite hvem jeg er?

16 kommentarer

camilovesalmosteverything

04.06.2013 kl.22:07

For meg er det helt ok at du er anonym. Jeg forstår det.:)

Berentine

04.06.2013 kl.22:15

vel du må jo få være anonym om du vil. Ingen kan tvinge en til å fortelle hva de heter og hvem de er ;)

miss-uverdig

04.06.2013 kl.22:29

jeg synes du skal bestemme selv om du vil stå frem, eller fortsette å være anonym. og synes alle skal respektere det. det er vanskelig å røpe seg selv for hele verden. jeg har selv vurdert det mange ganger, men ikke tørd enda. det er et stort steg. og ingen vei tilbake når du har gjort det. ikke glem det. men om du velger å stå fram. så støtter jeg deg, og respekterer det. Det er tøft gjort om du gjør det. og viser styrke <3

Denperfekteblogg.blogg.no

04.06.2013 kl.22:43

Fint design, bra skrevet :)
Hadde vært all right det. Du er utrolig sterk som er deg selv helt ut :)

DogMinds

05.06.2013 kl.04:39

er vel greit å være anonym, er det ikke det? :)

Benedikte!

05.06.2013 kl.10:08

Du velger selv om du vil dele med hele verden hvem du er, etter alt du har skrevet om deg selv! Det er ditt valg, og gjør det du føler er rett for deg selv, men hadde vært greit og se hvem du er da! :))

Sara

05.06.2013 kl.14:19

Bestem selv.. Vi skal respektere deg og hva du vil..Stay strong

Ine Camilla

05.06.2013 kl.16:28

Jeg synes det er greit om du velger å være anonym. Det er ditt valg, og jeg forstår hvorfor du velger det når du blogger om såpass personlige og såre ting. Dette er jo noe enhver må velge helt selv. Og om du ikke ønsker å fortelle alt det du gjør med et navneskilt ved siden av så er det heller ingen som kan eller burde tvinge deg til noe annet!! :) Jeg synes uansett at du er sterk som tørr å dele så mye av deg selv som du gjør.

Thilde

05.06.2013 kl.19:20

Syns det er helt ok at duber anonym om det er det du vil :) Selv om man jo blir nysgjerrig.. Veldig fin blogg forresten, tenkte å stoppe innom å si det ;)

yassi08

05.06.2013 kl.20:12

Du velger sjøl om du vil vere anonym eller ikkje, du teng ikkje vise fjeset ditt på bloggen fordi du er modig nokk! Det er sikkert ikkje mange som he samme følelsane som deg og blogge om det ! :)) se positivt på det du er en super person ^^!

Emma

06.06.2013 kl.20:33

huff, håper du blir helt bra, stå på!

hvis du føler at du helst vil være anonym, så er du det :)

Ps: Takk for kommentaren på bloggen min!

Malin Solvoll Hansen

07.06.2013 kl.17:02

Stå på og bli frisk! Verden er så mye bedre hvis man bare tenker positivt og nyter tiden man har jeg, og jeg vet hva jeg snakker om som selv har vært deprimert, men er helt frisk og fin nå! Livet har så mye bra og by på - det lover jeg. Stå på, du klarer det til slutt.

Nyhetsbloggen

07.06.2013 kl.21:14

Veldig bra blogg du har! Synes det er veldig bra du åpner deg, og håper det hjelper deg å skrive og få det ut. Det vil å hjelpe andre : ) Følger med bloggen din! : )
Det tar du når du føler deg klar for å stå frem <3. Det er faktisk ikke så lett å stå frem med hvem man er når man snakker om psykiske ting fordi det kan ofte bli sett så negativt ned på og da velger folk å tråkke personlig ned på de som skriver om sånt, og derfor er det lettere å være anonym, så jeg forstår deg <3. Men du skal vite at folk støtter deg her på bloggen uansett om du er anonym eller ikke, hvert fall jeg! :)

vakkersjel.blogg.no

08.07.2013 kl.05:45

Ansikt utad eller ei har i grunn lite betydning for du åpner jo

Opp livet ditt med tanker,hendelser og ord som mange kan kjenne igjen,da er ikke fokusen på hvem ansikte eller navnet på bloggeren viktig men innholdet,budskapene ig de ærlige tankene du velger å dele i all offentlighet.

Stå på videre,det kommer til å gå bra til slutt :)

Masse,lykke til videre og all ære til deg for at du er sterk og deler livet ditt med så mange:)

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits