ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Planlagt Selvmord!

Det er ingen som tar selvmord uten at det er godt planlagt. Følelsen av redsel blir forebygget når man planlegger et selvmord, slik at man ikke blir for nervøs når en handling blir utført. Kan huske at jeg hadde det godt planlagt fra det grunnleggende. Jeg har papirer hjemme som jeg har skrevet om hvordan jeg skal fullføre det, og hvem familien min skal kontakte først... Da skrev jeg ned alle tlf nr. til folk jeg hadde et stort forhold til. Dette er en amatør video om fra mobbing til Selvmord. Ta en titt her.

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER 

 

5 kommentarer

camilovesalmosteverything

05.06.2013 kl.23:50

Sterk video...

Jeg tenkte faktisk på når jeg ble mobbet. Mobbing bør stanses nå.

Lise Nilsen Holterhuset

06.06.2013 kl.00:03

Hei jeg så den videon den var forferdelig! jeg hater att folk skall mobbe :(

Renate Sofie <3

06.06.2013 kl.01:23

Kjenner følelsen, redselen har stoppet meg flere ganger ..

Diana Solheim

06.06.2013 kl.10:29

De fleste er klar over at selvmord er en planlagt handling, noe jeg er veldig glad for. Ene kompisen min truet meg med at han skulle gjøre det osv, men siden det var såpass spontant visste jeg at den dagen ville det ikke skje. Og jeg kunne ikke la han få makt over meg ved å be han om å ikke gjøre det. Av og til bare vet man at personen ikke er klar, så da slipper man unødvendig drama.

Anonym.

06.06.2013 kl.11:58

Du hjelper folk med og ta selvmord. Det er ikke bra!

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits