ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

SUPER LIVET!

Jeg antar at det er mange som har et godt selvtillit, og sier at de har et super liv. Jeg vet at de som har hatt det så perfekt vil jo ende med dystre tanker og lav selvtillit. Jeg kan huske da jeg var så lykkelig da jeg visste hva jeg gjorde, og brukte mye energi og krefter på folk som trengte hjelp. Jeg sliter mye enda, men har på en måte vendt meg til perioden der jeg siter. Jeg vil jo ut av den svarte boksen, og tenke annerledes,men tankene tar mye av den energien som jeg har bygd opp på. 

Super Livet kan beskrive på mange forskjellige måter, men det er ikke akkurat så kjekt å bruke livet til noe som er kjekt når man vet innerst inne så ligger det en tung stein med full av depressive tanker. Disse veier så mye at man kan slite mentalt. 

Jeg ønsker et super liv, men som jeg forstod så er det ingen som kan få et super liv. Et liv med håp, glede og ting som kan få deg i andre tanker er det livet alle ønsker!

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Én kommentar

chaarlotte1999

07.06.2013 kl.16:53

Så sant!(;

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits