ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Mitt hjerte i flaske....

Det er en stund sidan eg har blogga nå, og det er på grunn av at eg har slitt mye mentalt. Trengte en pause, men eg ville ikke ha en blogg å oppdatere hver eneste dag. Føler meg ganske kvalm dersom eg skulle ta hensyn til leserne kvar gong, men håper det har vært en blogg med meningsfulle meninger. 

Takk for mange responser fra folk som spør om eg har det bra. Eg har det bedre, men håper det blir bedre etterhvert. Fra selvmordstanker til små mørke tanker er et fint steg å gå i, men det tar tid og skulle ønske at det ikke tok så lang som det gjør nå. 

Føler ikke noe særlig glad i meg selv, men den gladheten kommer vel til meg og en dag. Føler at mitt herte er inn i et flaske, et hjerte som ikke kan komme ut av den flasken og kan leve et helt vanlig liv. En presset kork som er tett og et hjerte som ligger inni flasken får ikke puste... Rart å formulere det slik, men det er slik den følelsen er. Hvor er mitt herte? Det verdige hjerte som jeg eier og vil bruke... Ja, det er vondt, skikkelig vondt og det kjenner jeg godt!

 

FØLG MEG FACEBOOK HER

 

6 kommentarer

thehotgirlpower

05.07.2013 kl.01:26

Faen te bra du skriver :), og det e veldig bra at du har det bra =), men at du ikke e glad i deg selv :O, det e ikke så bra :), eg håper du klarer og fikse det på ett vis :), klem Mete =)

Anne-Mette

05.07.2013 kl.02:23

Alle har vi våre skader. Det er hva vi ønsker å mestre som på mange måter blir livets lange oppgave. Du er åpen og flink med ord. Alt mange ønsker å være er du. Håper du har en fin dag i dag :) klem <3

camilovesalmosteverything

05.07.2013 kl.03:16

Det er jo selvsagt opp til deg når du vil blogge.. Jeg forstår.. Klem.

Psykiisk

05.07.2013 kl.11:01

<3

Andrea Moen

05.07.2013 kl.13:59

<3

Eimante Masiulyte

07.07.2013 kl.00:22

Håper det blir bedre å ikke være for ingen vil at du skal føle deg dårlig <3

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits