ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Min Begravelse!

Dersom jeg skulle tatt mitt eget liv så skal denne musikken være i min begravelse: 

 

 

Jeg har i flere dager planlagt hvordan min begravelse skal være, og selvsagt er man ikke til steder under sin egen seremoni. Det er jo tross alt logisk, men det er slike tanker som kommer frem at en god planlegging er viktig dersom man ikke vil bli husket. Denne sangen av Susan Boyle er kjempe vakker å høre, og det er en sang jeg har flere gonger hørt da jeg har vært i begravelse. Den er veldig mektig med koret i bakgrunnen, men jeg håper jeg kan få det bra til slutt. Det skal gå bra, ja det vil gå bra. Det er målet mitt. 

Dersom jeg ikke tar selvmord, så er dette kun en drøm. 

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK 

 

13 kommentarer

camilovesalmosteverything

07.07.2013 kl.23:21

For en fin sang.

Hun er så flink.

Jeg håper ikke du gjør det...

Deathnote

07.07.2013 kl.23:49

Fin sang.

hundejente99

08.07.2013 kl.00:14

Jeg har mangen slike tanker. spesielt om kvelden. Da har jeg tid til å tenke på slikt. Håper du ikke gjør det :-*

Aida Knutsen

08.07.2013 kl.00:47

ikke gjør det! Vær sterk<3

har du tumblr?

anedyrkorn

08.07.2013 kl.01:07

Sangen er så fin, du fortjener så mye godt.. Skulle ønske jeg kjente deg, hadde vært der for deg så mye jeg kunne!
Oi, er det virkelig slik du tenker? Isåfall er du modig som skriver det på bloggen. Selvom det er trist for oss å lese som ikke kan gjøre noe med det. Jeg håper du snart kan klare å se lyset i tunellen, og faktisk se fremover, du har fått livet i gave og det kan kun leves en gang, vil du virkelig ta fra deg selv den muligheten? Nå vet ikke jeg grunnen til at du sliter med deprisjoner og er suicidal, og da føler jeg heller ikke at jeg kan gi deg noen gode råd. Jeg håper i det minste du tenker deg veldig nøye om før du tar et valg, det er viktig at du ikke bare tenker at det er det beste her og nå. Men tenk fremover!! det er så viktig selvom jeg vet at det ikke bestandig er like lett. Tro meg det vil ordne seg for deg, du er din egen lykkesmed og du må ta tak i livet ditt! Selv har jeg vært langt nede før, men man kommer seg opp igjen om man kjemper. DU kommer deg opp igjen, du er sterk! :)

ella

08.07.2013 kl.01:30

dt er en fin sang å jeg har selv gjort dt samme som deg å planlagt min egen begravelse og jeg har selv prøvd på selvmord men nei de skal ikke få ta knekken på meg:)

amaliereginee

08.07.2013 kl.02:25

For en fin sang:)

Vær sterk, jeg har troen på at du skal få det bra :D

Synne Eggen

08.07.2013 kl.09:06

Skal du drepe deg selv???

Mina-Mari

08.07.2013 kl.11:54

fin sang! håper virkelig ikke at du gjør det,syntes du er sterk! :)

amanda

08.07.2013 kl.13:23

Fin sang ikke gjør det <3 jeg ville vært der får deg vis jeg kjente deg stå på ikke dø!!! ♥

Roger

08.07.2013 kl.14:15

Som 41 år og bifil syns jeg du ikke skal dømme deg selv så utrolig hardt. Du må ikke begrave deg i destruktiv tankegang. Selv tenker jeg av å til på selvmord, men hvem skuffer jeg. Jo de jeg kjenner. Livet er både opp og nedturer og du er 21 år...i følge profilen. Du har mye å leve for selv om det ser svart ut. Ikke mist er det egoistisk måte å gjøre slutt på livet på. Tenk på venner, om du ikke har venner så fins det vel noen som vil savne deg. Du trenger hjelp, hva med å få snakket med en psykolog? Ikke at jeg sier at du er Gal... så du må ikke tolke mitt innlegg negativt. Jeg kjente 3 personer som tok sitt eget liv. Sondre ( jeg kaller ham det her ) som trente...og hans gode venn som ble så lei seg at han også tok sitt eget liv, han hadde mistet sin bror så det ble vel for mye. Og en jente som døde av overdose... ikke nære venner men de var så unge. Selvmord er ingen løsning og det sårer dem som er deg nær... Du er 21 år, du har mye å leve for. Jeg skjønner du har det leit... men livet er kke perfekt. Husk de gode øyeblikkene, varme sommerdager, og tenk på det positive. Send meg gjerne privat melding... har kjæreste men kan da alltid prate med noen som sliter litt... ække farlig selv om jeg er 41 år skjønner du.

Hisen Roger supernovasblogg.no

Nicolea Moskvil

08.07.2013 kl.19:41

Men det skal ikke skje. Fin sang, men den trengs ikke spilles i en slik setting før du er hvertfall nitti! :)

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits