ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Send Leserinnlegg!

Send gjerne et leserinnlegg til slpost@live.no - Du har lov å være anonym eller ikke! Dersom du vil være anonym eller bli linket til en blogg så må du skrive det i mailen . 

 

For meg er det viktig at folk som sliter, at de åpner seg litt mer. Det vil hjelpe så mye å bli hørt, å snakke om sine psykiske problemer. Det er ikke mange som blir hørt, og dette vil jeg snakke om i neste innlegg. Det er alvor og det vil føre til konsekvenser dersom ikke folk er mer åpen. Selvsagt er det viktig å ha en privat sak, men mitt råd er å snakke med sin familie. Mor, tante eller andre i familien. Jeg snakker aldri min mor om mine problemer, og det kan skyldes fordi hun forstår meg ikke. Men min tante har hjulpet meg mye og hun kan jeg føle meg trygg hos når jeg snakker om mine problemer. Jeg føler at det hjelper ufattelig mye når jeg snakker med henne!

Å skrive et leserinnlegg viil hjelpe mye med det mentale. Det har jeg lagt merke til og er takknemlig for at folk er villige til å sende meldinger og spør hvordan jeg har det. Det hjelper så mye og jeg angrer ikke i det hele tatt. 

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER

6 kommentarer

mymind

08.07.2013 kl.18:14

Jeg har vel ingen innlegg, men jeg skriver denne anonyme bloggen. Det er vel mest for at jeg må få det ut en plass, men litt støtte hadde jo også vært grei.:)

Siste Liv

08.07.2013 kl.18:21

mymind: Skriver du om noe deg selv og hvorfor du sliter...så er det jo kjekt å linke til innlegget ditt :)

Nicolea Moskvil

08.07.2013 kl.18:55

Det er kjempe flott at u har en blogg som dette - Der andre også kan åpne seg og det kan bli et slags fellesskap og en forståelse. Jeg slet en del med deprisjoner før og blogger som dette hjalp mye! Stå på :-)

Stephen Grindhaug

08.07.2013 kl.19:01

Tusen takk du! Jo, det er jeg :-)
Jeg holder egentlig på å lage et leserinnlegg, men det tar meg litt tid, skrive om fortiden osv, det er tungt. Hm. Men jeg har klart å stå foran 100 mennesker og snakket om det, så skal vel klare å få skrevet ferdig dette leserinnlegget også ! :)

Rebecca

08.07.2013 kl.23:05

Fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits