ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Sorg & Faenskap!

 

TRYKK HER FOR Å FØLGE MEG PÅ FACEBOOK 

Jeg har ofte vondt og sliter mye mentalt, men som overskriften sier det så er det mye sorg og faenskap i dette livet. Jeg er ikke så veldig glad for at jeg tilbringe tiden mye for meg selv,men kunne tenkt å hatt venner som jeg kunne møte oftere. 

Den dårlige mentalen som får deg til å tenke negativt er en faenskap av Deluxe. Det kan jeg skrive under på, og grunnen til at jeg sier det er at jeg vil ha et helt normalt liv som er fylt av glede. En glede som skaper fred i hjerte, slik at jeg kan få hvile meg etter denne tiden med dårlig psyke. Det er ikke noe jeg forteller til hvem som helst, men på blogg syns jeg at det hjelper lit. Sist innlegg skrev jeg litt med å åpne seg mer blant folk, slik at du blir bedre. Les innlegget her.

Sorgen er når jeg ikke har noe av de gode følelsene. Det er sorgen for meg, kun alt det negative som sier at gravsteinen står det:1991-2013. Ikke vet jeg, men dette er skumle greier som får deg til å være redd for samfunnet. Jeg har jobbet lenge med meg selv og føler at det er viktig å skille seg ut blant andre. Tenke på positive tanker når man har det vondt, istedenfor å gjøre det enda verre med å tenke negative tanker.  

Akkurat, det er som sorg og faenskap! 

 

4 kommentarer

skraatak85

09.07.2013 kl.19:27

<3

Seline - kommenterer tilbake

09.07.2013 kl.19:39

Virker som du ikke har det så bra, men samtidig prøver, skulle gjerne gjort noe for å hjelpe!

Julia

09.07.2013 kl.20:40

Får vondt av å lese sånt som dette, særlig siden det ikke er noe jeg kan gjøre med det. Er det noen spesielle grunner til at du er lei deg? Har selv vært en del nede, og det hjelper å finne grunnene til all sorgen så man iallefall kan prøve å tenke at det kanskje ikke er sånn likevell. Tror det meste ligger i hodet og i tankene. Bruker som regel å finne ut at jeg ikke har noen grunner til å være lei meg. Jeg har det jeg trenger for å leve et liv videre, og uansett om jeg føler at vennene mine sklir fra meg, så vet jeg at det kommer nye. Senere i livet skal jeg ut i arbeid med kolleger, selvfølgelig blir man kjent med dem og man skaper en vennekrets sammen osv :)

Rebecca

09.07.2013 kl.21:16

Vondt og lese men samtidg så ærlig <3

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits