ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Gullkorn!

Noen har fortalt meg at gullkorn er det man får når man har gjort en god jobb. Noen gonger tenker jeg annerledes, og tenker slik at dersom mennesker er snille mot hverandre og gir et smil til den som sliter. Så kan man kalle dette for gullkorn, men det er ikke alltid jeg tenker slik. Har du gjort noe bra i livet ditt så vil du få gullkorn. Det er ikke sjokoalden Gullkorn jeg snakker om, jeg snakke om ting som er viktig å gjøre for at andre skal ha det bra i livet. 

Jeg har flere gonger gjort noe galt, men jeg kan ikke henge meg opp i det som er gjort. Det er viktig å gå frem i livet for at man skal få en bedre mentale helse, men av og til tenker jeg det er slik at folk som har gjort så mye bra i livet har fått gullkorn i munn. De vet hva de gjør, og de vet hva gullkornet innebære. 

Vet du hva gullkorn er? Gullkorn er noe som er verdig som du har gjort i livet. Et veldig godt eksempel er den kjærligheten så folk har ovenfor hverandre... 

 

Hva er din gullkorn?

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER

 

2 kommentarer

Therese

10.07.2013 kl.00:56

mine gull er klemmer!

Mona♥

10.07.2013 kl.13:05

Årh! Jeg har ikke ord på hvor mye jeg synes synd på deg! Uansett hvordan du ser ut eller hva du har gjort har jeg lyst til å være vennen din! Du høres ut som en veldig god person! Jeg forstår faktisk ikke helt hvordan du har det. Men det høres ut som du ikke har det bra. Og jeg har så lyst til å forstå hvordan?

God sommer :)

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits