ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Kontroll over tankene!

Det er en utfordring å ha kontroll over tankene, men jeg har prøvd å sette fokus på noe som er godt. Noe som kan sette meg i andre tanker, og det har hjulpet litt.. Fra begynnelse slet jeg med å sette fokus på noe annet. Jeg trodde ikke helt med det første at jeg ville klare det, men det hadde me å si med viljestyrken min. Folk tror det er lett å komme i andre tanker når man har dårlige tider, men for meg var det vanskelig.

Jeg har fortsatt negative tanker som sliter meg ut, men prøver å se godheten og være åpen for at jeg skal kunne gå videre. Jeg har følt at det å gå i kirken hjelper meg mye. Siden jeg ikke er så religiøs så syns jeg at det å gå i kirken hjelper meg til å samle tankene og tenke grundigere gjennom hva tankene egentlig vil si. Du får et anna syn på livet og du får en del selvtillit når du går til en slik plass der man møter andre mennesker.

Ta deg til rette i kirken og sett fokus på innholdet av gudsteneste. Man trenger ikke å være religiøs, men det er viktig at din psyke blir bedre. Husk at det er mange som er glad i deg. Jeg kan ikke hjelpe deg som sliter, men jeg kan komme med råd som jeg har brukt slik at du får kontroll over tankene. Jeg kan ikke hjelpe andre dersom ikke min psyke er i orden.

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER

6 kommentarer

Viktoria ; *

10.07.2013 kl.13:36

av og til er det bare deilig å komme seg vekk uansett hvor du enn går, enten i kirken. Skogstur eller hva du kunne ønske deg å gjort for å føle deg bedre!

Marcela

10.07.2013 kl.13:37

Totalt sant også.. Trenge hjelp med det selv. Hvordan får du til fullsett sånt ? Hva er tekniken din ? Og hva vil du anberfalles tekniken ? For fukersere tankene å ikke det vonde lix. Alle merke når de begynne ble leie seg osv.. Så hva burde gjer då?

beateand

10.07.2013 kl.13:51

ÅÅ, tusentakk for linkningen i forrige innlegg! Skjønte ikke hvorfor statistikken plutselig økte sånn, men det var nok pågrunn av deg! :* TUUSEN TAKK! <3
ha en fin dag!

Siste Liv

10.07.2013 kl.15:36

Marcela: Vil komme med teknikker i et innlegg senere :)

camilovesalmosteverything

10.07.2013 kl.22:57

Bra og høre. Fortsett med det:)

Klem.

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits