ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

FØLG MEG....

Jeg blogger fordi det er lett å uttrykke om mine mentale problemer. Det er mange som har det mye verre enn meg, men jeg har vært langt nede i den dypeste dalen der selvmordstanker har vært til stede. Jeg håper jeg når mange som sliter, slik at de kan få vite at de ikke er alene.

Jeg kan gi råd, men kan ikke hjelpe dem. Gode råd om å unngå å få tanker eller utføre handlinger kan være til nytte. Jeg håper det kan være til nytte for deg som leser denne bloggen, og håper virkelig at jeg når mange som sliter.

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER

4 kommentarer

Ida Marie

11.07.2013 kl.01:02

Det er flott at du gjer dette, mange finn ofte trøyst i andre på nett. Men det eg også viktig å vere forsiktig. Eg ser mange slike "hjelpebloggar" som omhandlar psykisk helse, og eigentleg berre endar opp med å vere triggande og gjere vondt verre. Ikkje at eg trur din blogg vil gjere det, men det er viktig å vere litt obs på. Nokre gongar blir liksom depresjonar så glorifiserte i form av ord, det blir nesten noko vakkert, om du forstår kva eg meinar. Det er litt skummelt.

Anne-Mette

11.07.2013 kl.01:41

Flere skulle vært som deg <3

Viktoria ; *

11.07.2013 kl.11:49

det skal jeg gjøre :) Ha en fin dag videre!

cynaracardunculus

11.07.2013 kl.20:40

Jeg syntes du er modig,å det er bra :)

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits