ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Å se noen lider er vanskelig

Det er ikke lett å se at noen har det vanskelig, men de som har erfaring med psykologi legger ofte merke til ansiktsuttrykk. Det er tross alt en utfordring i senere tid, men jeg kan se når folk lider. Ansiktsuttrykket forteller meg mye, men jeg går ikke rett til personen og spør om den personen sliter. Jeg går bort til den personen og spør om vi skal finne på noe, og spør selvsagt om han/ho har hatt en fin dag. Jeg tar hensyn dersom ikke den personen vil svare, men det er viktig å skape en god dag for dem som sliter.

Jeg elsker å møte mennesker i hverdagen, noe som øker selvtilliten min. Skulle ønske at verden var annerledes, slik at vi kunne hatt en frisone for dårlige hendelser. Vår mentale helse består av godt og vondt, men det er viktig å finne teknikker som kan hindre de dårlige tankene.

Hva for en teknikk ville du brukt til å hindre dårlige tanker? (F.eks: Film, kjøretur, spasertur osv.)

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER

3 kommentarer

Viktoria ; *

11.07.2013 kl.21:56

tur i skogen med hunden min :)

Agnes Lovise

11.07.2013 kl.23:39

Før var det vanskeligeste jeg visste og finne på noe å gjøre når alt var grusomt, så det ble ofte til at jeg bare sett og gråt eller hadde det vondt og var sint og dyttet meg selv langt ned. Har heldigvis lært meg og gjøre noe når ting er vanskelig, pleier ofte og lage meg et ordentlig godt måltid og spise det mens jeg fokuserer på maten. Har ikke lyst til å gjøre det, men tvinger meg selv til å gjøre det, både for å få tenkene over på noe annet mens jeg lager mat OG fordi jeg ofte blir lei meg fordi jeg ikke har spist på alt for lenge :)

camilovesalmosteverything

12.07.2013 kl.00:09

Enig..

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits