ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Drømmer kan påvirke deg mentalt!

Vi mennessker drømmmer ofte, men noen gonger kan drømmene være så groteske at man får fra små melankolske tanker til selvmordstanker. Disse tankene kan føres til handlinger, og det er ikke mange som tar livet sitt pga melankolske tanker pr. dag her i landet. Det er skremmende at melankolske tanker eller når du drømmer kan faktisk påvirke din psykiske tilstand i fremitden. Drømmer referere oftes fra virkelige hendelser som har skjedd, opplevelser som et menneske har gjort. Dette er noe jeg har studert i en lang tid, og har funne ut at drømmen kan påvirke din tilstand. Den kan også avgjøre din hverdagsliv og resten av fremtiden. 

Derfor er det viktig at man har planer for hver dag som kommer. Disse planene for dag kan hindre at din tilstand blir dårlig, men blir bedre. Finn på noe som gjør deg glad, eller ha en samtale med dine venner eller dem du stoler på. Drømmer kan også gjøre deg så sliten at det mentale blir dårligere for hver dag som kommer. Dette er snakk om drømmer som også er fiktive hendelser som bl.a vold, vampyr og andre ting innen for vondskapen som du ikke har opplevd. Dersom du har opplevd noe grusomt i den virkelige verden så vil du desverre slite enda mer, og psyken vil bli vanskeligere å få orden på! 

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER

3 kommentarer

camilovesalmosteverything

14.07.2013 kl.00:26

Jeg vet det:)

Viktoria Evensen

14.07.2013 kl.10:50

Stå på!!! :)

Lotta Salbuvik

14.07.2013 kl.19:29

Hm, dette visste jeg ikke!

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits