ADD MEG LESERINNLEGG FACEBOOK

Håp!

Noen har håp om å fullføre studiene sine, mens jeg har håp om å bli bedre med psyken. Det er ikke mange som sier hvilke håp de har, og noen andre liker å fortelle om sitt håp hele tiden. Å håpe på noe godt er et slags håp, men gå inn for at den drømmen blir oppfylt er det største håpet man kan ha. Jeg liker ikke å snakke ofte hvilke håp jeg har, men det er viktig for meg å følge det håpet til den dagen det skjer en positiv endring. 

Hva om jeg hadde ingen håp. Hva ville skjedd da? Jeg tror ikke jeg hadde blitt noe bedre i dag dersom jeg ikke fulgte den. Noen mener at et håp bør bevares til den dagen det går opp for deg at det virkelig går an å stole på deg selv ved å si: Dette skal jeg greie eller Jeg skal bli flinkere med å være snill med mine foreldre.

Først trodde jeg at fortellingene som folk forteller om andre var sanne, men er det noe håp i det? Noen vil sikker mene at de har et håp om at det er sant eller noen vil mene at dette er en fortelling som baserer på et usant og fiktivt grunnlag. 

Det er så masse jeg ikke forstår, men håper det er mange som forstår hva et håp er. Jeg har aldri forstått det til jeg har innsett at jeg vil greie noe, og det er det som er så fint at folk tror de vet hva et håp er. Jeg kan huske en dag jeg sa til min mor at jeg har et håp og det er å bli frisk og kunne ta mine standpunkter for livet. Det var noen som sa til meg at det håpet du har kan du bare ligge i hyllen, for du kommer aldri til å greie det. 

Jeg har nå innsett at det går og jeg håper mitt håp kan belyse det faktumet at det går. Men du må tro på deg slev og gå inn for det.... 

 

FØLG MEG PÅ FACEBOOK HER

4 kommentarer

tankekaoset

14.07.2013 kl.19:57

Så fint at du har håp, det er så viktig! Skulle gjerne hatt mer av det selv, men dessverre er det dårlig med det her i gården. Men jeg må vel ha et lite slags håp om noe bedre innerst inne siden jeg fortsatt kjemper.

Jeg har troen på deg :)

Viktoria Evensen

14.07.2013 kl.20:09

Følgt deg nu :)

Rebecca

14.07.2013 kl.20:44

Håp er viktig :D

noviess - kommenterer tilbake!

14.07.2013 kl.20:47

håp er en viktig ting! (:

Skriv en ny kommentar

Siste Liv

Siste Liv

21, Haugesund

Er en 21 år gammel gutt som har depresjoner og sliter mye med å akseptere meg selv. Denne bloggen handler om mine følelser og håper det kan være til hjelp til andre som sliter. Kontakt eller send et leserinnlegg til slpost@live.no

FØLG HER:

Kategorier

Arkiv

hits